blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Nederland

U ontvangt tegelijk met uw bestelling de factuur. Het totaalbedrag dient u binnen 14 dagen na factuurdatum over te maken naar de op de factuur aangegeven IBAN.
Mocht u na betalingsherinnering nog niet betalen, dan zijn eventuele incassokosten voor uw rekening en is A3 boeken gerechtigd de wettelijke rente in rekening te brengen vanaf het moment dat de betalingsverplichting niet wordt nagekomen.

Reclame

Binnen 8 dagen na factuurdatum.

Retour

Wijkt het bestelde artikel essentieel af van de op deze website gegeven informatie, dan kunt u het artikel uitsluitend na overleg per mail of telefoon en volgens de dan gegeven instructies retourneren. De verzendkosten blijft u wel verschuldigd. Alleen onbeschadigde artikelen worden retourgenomen. De retourzending is voor verantwoordelijkheid en rekening van de besteller.
Afgeprijsde artikelen worden niet retourgenomen.

Buitenland

Uitsluitend levering na betaling vooraf.

Reclame en retourneren is niet mogelijk

Privacyverklaring

A3 boeken werkt niet met cookies en stelt gegevens van klanten niet beschikbaar aan derden, met uitzondering van de accountant die de jaarrekening opmaakt.
De klantendatabase is alleen toegankelijk voor de enige medewerker van A3 boeken en voor de medewerkers van de websitebouwer.
De klantgegevens in de database en boekhouding worden conform de wettelijke en fiscale verplichtingen zeven jaar bewaard.
Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend de naam en het emailadres bewaard. Wie een bestelling doet in de webshop krijgt automatisch de nieuwsbrieven toegestuurd. A3 boeken verzendt zelf de nieuwsbrief, hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.
Wie geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kan zich via deze link uitschrijven en dan worden de gegevens uit de database voor de nieuwsbrief verwijderd: https://www.a3boeken.nl/nl/nieuws/nieuwsbrief-inschrijving/


Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda