blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Schrijven met het creatiepentagram


Schrijven met het creatiepentagram

Yoeke Nagel

A5, 144 pagina's

 

ISBN: 978 94 91557 13 2
NUR: 624

Prijs: € 15,00

Dit artikel bestellen.

Het creatiepentagram geeft je stevige houvast bij het schrijven van alle soorten teksten. De meest uiteenlopende schrijfdilemma’s zijn met het creatiepentagram snel en weloverwogen op te lossen. Bovendien bezorgt het creatiepentagram je nieuwe schrijfinspiratie.
Het creatiepentagram is ontwikkeld door schrijfcoach, journalist en heks Yoeke Nagel. Zij combineerde de journalistieke vijf W’s (wie, wat, waar, wanneer en waarom + hoe) met het magische pentagram, dat ratio en intuïtie met elkaar verbindt. Het resultaat is een krachtig instrument dat schrijven gemakkelijker maakt voor plezierschrijvers en professionele woordkunstenaars.

In ‘Schrijven met het creatiepentagram’ leer je simpel en speels hoe je het creatiepentagram toepast. Zakelijke teksten, een blog, artikel of het boek dat je nou eindelijk wel eens wilt schrijven: het creatiepentagram werkt. Daarnaast krijg je talloze professionele tips, inspirerende voorbeelden en ook nog eens 99 oefeningen voor een hogere woordwaarde.

Recensie NBD/Biblion:
"Het creatiepentagram heeft als basis de zes centrale vragen uit de journalistiek: wat, wie, waar, wanneer, waarom en hoe? Ze geven inzicht en bieden overzicht bij het schrijven van verschillende soorten teksten. Het pentagram heeft de vorm van de bekende man van Vitrivius van Michelangelo. De zes punten combineren cognitie, intuitie, fantasie en lichaamsbewustzijn. Het boek coacht (beginnende) schrijvers op verschillende manieren naar een roman, zakelijke tekst of blog. Behalve het pentagram bevat het een brede variatie aan (spirituele) tips, oefeningen en voorbeelden. Het boek is wat chaotisch van opbouw, maar de inhoud is zo vlot geschreven en origineel dat elke schrijver er wel wat van waarde in vindt. Dit is het 13e boek van deze schrijfcoach, journalist en heks, die eerder schreef over stijloefeningen en schrijven vanuit het hart." Drs. Sasja E.A. Nicolai

Recensies/lezersreacties:
"Van Yoeke mag je alles; als je het leuk vindt moet je het doen, maar als je voor andere mensen schrijft, moet je je wel realiseren dat zij met andere ogen en met meer afstand naar je boek kijken dan jijzelf. Met vallen en opstaan heb ik dat geleerd. Yoeke ook, daar twijfel ik niet aan. Maar zij had ook niet zo'n handig boekje over Schrijven met het Creatiepentagram tot haar beschikking. Dat moest nog geschreven worden. Door Yoeke. Dus ik raad al het aarzelend schrijftalent drie dingen aan: kopen (het boek van Yoeke), lezen en dan schrijven (je eigen boek). Succes ermee." Ko Lankester www.circewicca.nl
 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda