blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Ľ Webshop

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

« Terug naar lijstweergave

Ontwikkel je intu´tie


en beantwoord je levensvragen

Ontwikkel je intu´tie

Saskia Basten

17 x 24 cm, 144 pagina's 

coverillustratie: Gerry Ton 

 

ISBN: 978 94 91557 49 1
NUR: 728

Prijs: € 19,50

Dit artikel bestellen.

Jouw intuïtie kan je antwoorden influisteren precies wanneer je die nodig hebt. Antwoorden op eenvoudige vragen van alledag, maar ook op levensvragen. Denk aan: Wie ben ik nu eigenlijk diep van binnen? Wat wil ik nu echt graag? Wat is de rode draad in mijn leven en wat wil me dat zeggen? Wat is mijn levensmissie? Hoe kan ik veranderen en het leven leiden dat ik wil?

Iedereen kan zijn intuïtie gebruiken. Het is dus niet iets wat de een wel kan en de ander niet. Het is net zo gewoon – of zou dat eigenlijk moeten zijn – als voelen, luisteren en logisch denken.
In dit boek geeft Saskia Basten uitleg over wat intuïtie nou eigenlijk is en oefeningen, zodat je je meer bewust wordt van jouw intuïtie èn je er meer op durft te vertrouwen. Ze introduceert twee methodes: de Aardester en de Zielester. De Aardester leidt je in vijf stappen naar het antwoord op je vraag vanuit je intuïtie. De Zielester vormt een verdieping op de Aardester. Met deze methode kun je je levensvragen beantwoorden, omdat je hierbij een diepe verbinding maakt met je ziel. Zo krijg je loepzuivere informatie vanuit je hoger zelf en de kosmos.

Voor dit boek combineerde Saskia Basten onder meer haar jarenlange ervaring als transformatiecoach en trainer met haar persoonlijke onderzoek naar intuïtie en oeroude kennis uit de kabbala. De vooral praktische handleiding wordt aangevuld met het sprookje over Maankind. Zo wordt de boodschap van dit boek op verschillende manieren duidelijk: vertrouw op je intuïtie, want dat maakt jouw reis door dit leven een stuk makkelijker.

Lezersreacties:

"Fijn boek, leest heerlijk weg door de nuchtere heldere uitleg van Saskia Basten.
Veel herkenbaar en momenten dat ik dacht: maar natuurlijk, vanzelfsprekend.... Daardoor word je als lezer makkelijk naar de hoofdstukken meegevoerd waar meer verdieping komt. Een aanrader!!" Mirsa op bol.com 

"Dit boek is een praktische liefdevolle handleiding met uitleg over wat intuïtie is, hoe je het zelf kunt ontwikkelen door middel van oefeningen en verhalen. De uitleg is toegankelijk terwijl er tegelijkertijd een veel diepere levenswijsheid aan ten grondslag ligt.
Ontwikkel je intuïtie is ook een manier om echt contact met jeZelf te krijgen en jouw levensvragen te beantwoorden met steeds weer interessante oefeningen en inzichten. Mooi vormgegeven en een cadeautje voor jezelf of iemand die je dit gunt." YV op bol.com

Recensie NBD/Biblion:

In zeven hoofdstukken wordt uitgelegd wat intuïtie is en waarom een goed ontwikkelde intuïtie je leven kan vergemakkelijken en verrijken. Tegelijkertijd is het een werkboek. De lezer kan stap voor stap heel veel verschillende oefeningen doen om zijn of haar intuïtie een groter aandeel in de dagelijkse praktijk te laten uitmaken. Daarbij vormen twee basismethodes het uitgangspunt. Er is ook aandacht voor valkuilen en voor zowel negatieve als positieve verwachtingen. Leuk is ook dat er relatief veel plaats is gemaakt voor de verschillen tussen de intuïtie en het brein. De auteur is transformatiecoach en geeft talloze voorbeelden van verschillende stadia in ontwikkeling van haar cursisten. Dat de intuïtie echt niet iets zweverigs is, wordt op bijna elke pagina herhaald en dat doet helaas iets af van de kracht van het boek. Het is eenvoudig, geduldig en sympathiek geschreven, geïllustreerd en van spreuken voorzien in verschillende grijstinten. Tussen de hoofdstukken door is 'Een mooi verhaal' in drie delen opgenomen in een dunne kriebelige letter. Een handig en praktisch boekje.

Recensent: F. van Soelen

 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda