blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Nevelvrouw


Kind van de wegen deel 3

Nevelvrouw

Linda Wormhoudt

15 x 23 cm

240 pagina's
 

ISBN: 978 94 91557 29 3
NUR: 728

Prijs: € 19,50

Dit artikel bestellen.

“Ga naar IJsland en zoek de rivier die naar boven stroomt.” Deze boodschap kreeg zij steeds weer in haar dromen. Waarom IJsland? Welke rivier? Wie fluistert haar deze opdracht in?

‘Nevelvrouw’ is een spirituele roman over trouw en verraad, over vergeten volkeren, Reuzen, Trollen en Alfen. Over dood en leven, over chaos en orde. En over de goden Odin en Loki, ooit bloedbroeders, nu onbroeders. Wat heeft Hella, de godin van het dodenrijk, voor met die zoekende vrouw uit de Lage Landen? Waarom wil de Nevelvrouw haar kennis over het dodenwiel, de schaduw van het levenswiel aan haar overdragen? Welke rol spelen de verloren runen, de magische symbolen van alle stammen, nu hervonden en net zo krachtig als toen?

Deel 1 van de serie ‘Kind van de wegen’ speelt zich af in Koerdistan en deel 2, ‘Beschermheer’, in Lapland. Deel 3, ‘Nevelvrouw’, speelt zich voornamelijk af in IJsland en Groenland. Alle delen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen en innerlijke beelden. Het sjamanistische pad dat Linda Wormhoudt al meer dan twintig jaar als volgster van Odin loopt, kent vele waarheden en meerdere werelden.

Lezersreacties:

"Soms begin je aan een boek en word je, voor je het weet, meegenomen op een reis. 'Nevelvrouw' is zo'n boek. Je begint aan een verhaal, Je leest met plezier, en realiseert je dat je niet alleen leest. Je reist, met bijzondere reisgenoten. En terwijl je reist -als je ervoor openstaat- krijg je inzichten, verwerf je kennis. Ik ben blij dat ik deze reis mag maken, en ik wens iedereen een net zo mooie reis toe."
Azzie op bol.com

"Zeer goed geschreven vervolg op de andere boeken dat overigens ook heel goed op zichzelf te lezen is. Bijzondere informatie over runenmagie en echt een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Noordse mythologie. In dit boek beleef je in plaats van erover lezen :). Verder hoop ik dat dit boek bij de mensen terecht komt waar het voor bedoeld is, dit is niet slechts een roman."
The Charmed Oak op bol.com

"(...) Linda ontvouwt in dit boek vele lagen, in levendige, meeslepende beeldrijke taal. Ze schetst met helder en humor, met scherp en met raak, met liefde en levenslust. De lagenstructuur is behalve de vorm bij uitstek voor een boek over lagen ook erg prettig: het geeft je als lezer de kans om af en toe even uit te hijgen en op te drogen voor je weer onderduikt. Lees het en boor de laag aan die je aan wilt boren, maar wees niet verbaasd als je na de laatste punt toch op een andere laag bent beland. Waarschijnlijk met een rune in je hand die precies bij jou hoort. Dat is magisch. Toch sta je nog gewoon met twee voeten op de grond. Misschien wel steviger dan ooit. "
Marjolijn Tijsmans op Facebook

"Nevelvrouw van Linda Wormhoudt: een boek over leven, liefde, sterven, dood, rouw, loslaten en oude vrouwelijke wijsheid die vroeger van moeder op dochter werd overgedragen maar we nu vergeten zijn. Hoe begeleid je een stervende of iemand die rouwt, wat gebeurt er met de ziel na het verlaten van het lichaam? Linda voert je mee tot over de grenzen van het rijk van de godin Hella en geeft ons die verloren kennis terug. Waardevol boek omdat iedereen in zijn of haar leven met verlies te maken krijgt, maar ook zeer nuttig voor diegenen die werken in de gezondheidszorg of een beroep hebben waar sterven, dood en rouw een centrale plaats innemen."
Ineke Bergman

 

"Nevelvrouw greep me al toen ik het boek voor het eerst in mijn handen had. De illustratie op de cover raakte iets aan. De schrijfstijl van het boek is heel prettig; helder, vlot en boeiend. Ik heb het in vier avonden uitgelezen. Het boek is zowel een verhaal vol avontuur, als een boek gevuld met waardevolle, oeroude informatie. Door het lezen van Nevelvrouw is mijn eigen contact met bepaalde goden en godinnen uit het Noordse pantheon, en mijn contact met landgeesten en voorouders veranderd en verdiept. Ik ben ook al aan de slag gegaan met een paar van de runen zoals in het boek beschreven. Nevelvrouw ligt nu even in de kast, maar de energie van het verhaal trekt nog steeds aan me. Nevelvrouw is een boek dat ik nog vaak zal herlezen, of even zal openslaan."
Naomi Aurora

 

 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda