blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Maya wijsheid voor je levensreis


het Tzolkin levenspadenboek

Maya wijsheid voor je levensreis

Elvira van Rijn

204 pagina's, 21 x 21 cm
geheel fc

met collages van Geertje Mol
en zegelillustraties van Patricia Mooren

1e druk 2014
2e druk 2020


De downloads van de invulformulieren vind je hier.

 

ISBN: 978 94 91557 18 7
NUR: 728

Prijs: € 29,50

Dit artikel bestellen.

Hoe zou het zijn als je naar je leven kijkt alsof het een grote reis is. Met je rugzak vol verlangens en wensen ga je op pad. Je hebt er ook mooie cadeaus in zitten om onderweg uit te delen. Je wilt van alles beleven, ervaren en ontdekken. Geen idee waar de reis naartoe gaat. Je hebt een open ticket geregeld, een eerste verblijfplaats uitgekozen en daar ga je. Op avontuur. Helaas ben je onderweg je lijstje met wensen kwijtgeraakt. En misschien ben je zelfs wel helemaal vergeten dat jouw leven een reis is, een groot avontuur.

Vraag jij je wel eens af wie je bent, wat je wilt met je leven en wat je hier nu eigenlijk komt doen? De Maya Tzolkin kalender is een prachtig instrument dat je helpt herinneren wat je van plan was, wat er op jouw wensenlijstje stond en wat je hebt meegebracht om uit te delen. Deze eeuwenoude kalender laat dagelijks zien welke energie er beschikbaar is om jou te ondersteunen op je levensreis. Aan de hand van je aankomstdatum ofwel je geboortedatum ontdek je wat er in jouw rugzak zit aan wensen en cadeaus in de vorm van kwaliteiten en talenten. En ook hoe jij hiermee een bijdrage levert aan de wereld.

Dit boek brengt de Tzolkin tot leven. Je maakt kennis met bekende levenspadgenoten als Herman Finkers, Tijn Touber en Martin Bril en krijgt een kijkje in hun manier van kijken, denken en voelen aan de hand van inspirerende citaten. De levenspadcollages van Geertje Mol en de Tzolkin zegels van Patricia Mooren spreken rechtstreeks tot je hart en maken het onzichtbare zichtbaar.

Gebruik je dit boek elke dag als kompas voor je leven, dan stem je af op de tijd als spiraal die je steeds weer nieuwe kansen biedt om te groeien en creëren. De oefeningen en handvatten die Elvira van Rijn je aanreikt, geven inzicht in jezelf. Stap voor stap ontdek je hoe je jouw kwaliteiten op een constructieve manier kunt inzetten om te worden wie je werkelijk bent, het beste uit jezelf te halen en te genieten van je levensreis.

"Een rijk geïllustreerde, deskundige en verzorgde uitgave, die als handleiding bij de populaire Maya wijsheid kan worden beschouwd." J. Hodenius (NBD/Biblion)


Lezersreacties:

"Wat een inspirerend boek van Elvira van Rijn, zowel de tekst als de afbeeldingen, er is nog geen dag dat ik er niet in gelezen heb, echt een aanrader voor meer zelfkennis, inzicht in situaties in je leven, als naslagwerk voor coaches en door de bijzondere verzen over de energie van de dag kun je heel makkelijk je afstemmen op de dag, een prachtig ochtend ritueel!" Nicole Boeijink

"Als je nog niet zoveel over zegels, tonen en levenspaden weet, dan helpt dit boek je om het niet alleen te begrijpen, maar het nodigt je ook uit om het te gaan beleven en daar heb ik zelf het meeste van geleerd het afgelopen jaar. Elk levenspad te ervaren. De Tzolkin van alle kanten bekijken en te voelen wat er bij mij speelt." Karina Stelloo

 


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda