blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Maya wijsheid voor je levenspad


het Tzolkin profielenboek

Maya wijsheid voor je levenspad

Elvira van Rijn

21 x 21 cm, 160 pagina's 
geheel fc

Vervangt ISBN 978 90 77408 89 6  - met dezelfde titel (1e en 2e druk)

ISBN: 9789491557507
NUR: 728

Prijs: € 24,50

Dit artikel bestellen.

De enorme uitdagingen die we als mensheid voor onszelf hebben gecreëerd, maken de noodzaak steeds groter om op zoek te gaan naar wie we werkelijk zijn, waar we staan, waar we heen willen en wat ons daar brengt. Het is niet altijd makkelijk om jezelf te blijven in een doel- en resultaatgerichte maatschappij met kaders waarin we allemaal moeten passen. Dit handboek helpt je bij die zoektocht. Het is gebaseerd op oude wijsheid van de Maya’s, die toegankelijk is gemaakt voor de tijd waarin wij nu leven. Een tijd die de Maya’s en veel andere indianenvolken al duizenden jaren geleden noemden in hun profetieën: een turbulente tijd van chaos, transformatie en herinneren wie je werkelijk bent.

Met dit boek kun je persoonlijke profielen maken over je kernkwaliteiten, relaties, levenspad, levensjaar, moeiteloos creëren en ondernemend leven vanuit je passie, missie en visie. Aan de hand van je geboortedatum en de Tzolkin kalender krijg je stap voor stap inzicht in je kwaliteiten en valkuilen. Ook ontdek je welk persoonlijk gereedschap je hebt gekregen om zowel op spiritueel, fysiek en emotioneel als mentaal niveau optimaal te functioneren en groeien. De profielen en oefeningen geven je handvatten voor leven in harmonie met jezelf en anderen. Je krijgt inzicht in de manier waarop je het beste functioneert, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Met de opgedane inzichten kun je ook beter uitleggen aan anderen wat bij je past. Dat scheelt veel stress, onbegrip en energieverlies.

Dit handboek is bruikbaar op alle plekken waar je jouw energie geeft en samenleeft met anderen, zoals thuis, op je werk of op school. Daarnaast is het heel waardevol voor professionele begeleiders die anderen helpen om optimaal te functioneren en conditioneringen te doorbreken.

In dit boek besteedt Elvira van Rijn aandacht aan zowel de klassieke Tzolkin kalender als de moderne Dreamspell 13 manen kalender. Zij ontwikkelde een eigen methodiek om dagelijks zowel privé als in je werk tot de kern te komen van vragen over persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en samenwerking. Elvira helpt je om het samenspel tussen onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten en valkuilen te begrijpen en doorgronden, zodat je hiervan dagelijks de vruchten kunt plukken bij:
- het maken van keuzes;
- de samenwerking met en begeleiding van anderen;
- het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Recensie NBD/Biblion:

Met deze compleet herziene uitgave stelt de auteur, energetisch healer en Maya Tzolkin coach, de lezer in staat zijn persoonlijk profiel en daarmee het levenspad samen te stellen aan de hand van de Maya Tzolkin kalender. Naast een gids voor het verwezenlijken van iemands potentie wil het ook een gids zijn voor tijd- en energiemanagement. Na bespreking van de Maya's en hun rol in de overgang naar 2012 legt ze de basis van de klassieke Tzolkin kalender en het verschil met de Dreamspell kalender uit. Daarna volgen de omschrijvingen van de zegels en tonen. Vervolgens kan de lezer zelf zijn geboortedatum opzoeken en verschillende persoonlijke profielen maken. Inclusief praktische aanwijzingen voor de integratie in het dagelijks leven. Met de bijbehorende oefeningen leert de lezer zichzelf beter kennen en is in staat de connectie te maken van hoofd naar hart en van denken naar voelen. De ingewikkelde materie weet de auteur op een enthousiaste, deskundige en heldere manier uit te leggen. Met gekleurde illustraties van o.a. de Maya zegels, literatuurlijst en info over auteur en tekenares. Een mooie uitgave voor mensen die de Mayawijsheid willen gebruiken als kompas voor hun leven.

Lezersreacties: 

Verhelderend handboek van de Tzolkin.
Prachtig handboek met mooie layout en duidelijke en heldere uitleg over de zegels, tonen en profielen van de Tzolkin voor zowel beginners als gevorderden goed te lezen en te gebruiken. Echt een aanrader, het is ook zeker een aanvulling op haar eerder verschenen boek Maya wijsheid voor je levensreis.
Yphonnie op bol.com

Wat een ontzettend gaaf en praktisch boek!! De Mayawijsheid is sinds 2012 mijn hobby en sinds een aantal jaar gebruik ik het ook in mijn werk. Zo wonderlijk hoe raak het iedere keer weer is, varierend van Raad van Bestuur tot aan pubers en kleine kinderen.
Het meeste heb ik mezelf aangeleerd door me erin te verdiepen en om veel profielen op te zoeken van mensen. Na ruim 8 jaar maakt dat dat ik er nu makkelijk mee kan "spelen". Een aantal boeken gebruikte ik dan als naslagwerk. Ik heb geprobeerd om ze te lezen, maar haakte vaak af, kwam er gewoon niet door. Maar dit boek is echt een feestje!!!! Heeeeeeel tof en fijn en praktisch.
Sandra Luijken, Make it Real Concepts

Deze geheel herziene herdruk is een schitterend en inspirerend boek!! Geschreven in een heel toegankelijke schrijfstijl en voorzien van mooi en duidelijk beeldmateriaal. Heel geschikt voor zowel de beginner in de Tzolkin/Mayawijsheid als ook voor de gevorderde in de Tzolkin. Een aanrader!
Anita op bol.com

Hoe waardevol is het om in deze tijd van onrust en uitdagingen dit levensverrijkend Maya handboek over de Tzolkin kalender te ontdekken.
Ik ben dankbaar, omdat deze levensfilosofie me naar een plaats van diepe verbondenheid heeft gebracht, innerlijke groei en creatie op mijn eigen tempo. Ik leef nu lichter en vreugdevoller. Het boek is helder en down-to-earth geschreven. Het brengt inzichten en inspiratie om je echt vooruit te helpen, om ‘beyond’ te gaan en vrij te zijn.
Kortom: wat mij betreft is dit tweede boek over Maya wijsheid voor je levenspad door Elvira van Rijn een echte aanrader! Het nodigt je uit om op je eigen avontuur of ontdekkingstocht te gaan.
Petra Elberse op bol.com

Dit boek is een lees/leer/les/levensboek voor je persoonlijke ontwikkeling. Bij elk hoofdstuk word ik nieuwsgierig naar het volgende en wil ik alles uitrekenen en weten wie/wat ik ben en hoe ik creëer. Als cadeautje kun je dit ook allemaal voor een ander uitrekenen.
Hoe beter ik mezelf leer kennen, des te meer begrijp ik een ander.
Micalu op bol.com

 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda