blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Krachtdieren


wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk

Krachtdieren

Petra Stam

21 x 23 cm, 288 pagina's, geheel full colour
met veel foto's

De laatste exemplaren van de eerste druk liggen bij CB en zijn verkrijgbaar via de boekhandel.

 

ISBN: 978 94 91557 35 4
NUR: 728


Dit artikel is momenteel niet op voorraad.

Dieren staan dicht bij ons, verrijken ons leven, leren ons waardevolle lessen over trouw zijn aan je eigen natuur. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Ieder mens heeft in zijn leven een of twee krachtdieren die resoneren met zijn zielsenergie. Ook kun je tijdelijk een krachtdier hebben, bijvoorbeeld in een moeilijke periode in je leven. Als je jouw krachtdieren kent en je ermee verbindt, begrijp je jezelf beter, herken je jouw positieve eigenschappen en valkuilen, weet je welke energie jou kan begeleiden en helen als je uit balans bent. Als je de krachtdieren van de mensen in je omgeving kent, kun je meer begrip en respect voor elkaar hebben.

Middels diepe spirituele verbindingen, meditatie en dream proving (slapen op een energetische dierremedie) heeft Petra Stam een uitgebreid en veelal vernieuwend beeld kunnen schetsen van 66 krachtdieren. Zij kreeg wijsheid uit het diercollectief, de essentie van de dierenergie alsook thema’s en dromen binnen en geeft die in dit boek door. Verder beschrijft ze de dieren en hun gedrag, vertelt ze over de mythen en tradities waarin ze een rol spelen en behandelt ze de kosmische varianten in de vorm van sterren(beelden) en –nevels. Door deze brede en diepgaande aanpak bevat dit boek een beschrijving van de essentie van de krachtdieren vanuit diverse lagen, waardoor je op verschillende niveaus verbinding met hen kunt maken.

Recensies en lezersreacties:
zie bij 'gerelateerd nieuws'


Recensie NBD/Biblion:

Een krachtdier is de geestelijke of energetische verschijning van een dier dat kan dienen als spirituele gids en geestelijk helper. Wanneer we gefascineerd zijn door een dier is dat waarschijnlijk ons krachtdier, door wiens eigenschappen we kunnen leren. De auteur, een klassiek homeopaat, geeft een beschrijving van 66 krachtdieren, variërend van wolf tot mier en gebruikt hiervoor allereerst haar eigen inspiratie uit dromen, meditaties en 'dream proving' (het innemen van een homeopathische verdunning van dierlijk materiaal voor het slapen). Pas daarna ging zij zoeken in de mythologie en kosmologie. Het resultaat is een prachtig geïllustreerd lees- en kijkboek met per dier een beschrijving, foto's en adviezen en valkuilen voor degene die een bepaald krachtdier tot het zijne rekent. Duidelijk sjamanistisch geïnspireerd. Bevat literatuurlijst.

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda