blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Krachtdieren 2


wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk

Krachtdieren 2

Petra Stam

21x23 cm, 336 pagina's, geheel full colour, veel afbeeldingen

 

ISBN: 9789491557514
NUR: 728

Prijs: € 37,50

Dit artikel bestellen.

Vlak nadat Petra Stams eerste boek over krachtdieren was verschenen, diende Sneeuwpanter zich als gids aan in een droom. Hij maakte haar duidelijk dat haar rol als vertaler voor het dierenrijk nog niet klaar was. Voor dit tweede boek verbond ze zich dan ook met 66 andere krachtdieren, weer middels diepe spirituele verbindingen, meditatie en dream proving (slapen op een energetische dierremedie).
Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Ieder mens heeft in zijn leven een of twee krachtdieren die resoneren met zijn zielsenergie. Ook kun je tijdelijk een krachtdier hebben, bijvoorbeeld in een moeilijke periode in je leven. Als je jouw krachtdieren kent en je ermee verbindt, begrijp je jezelf beter, herken je jouw positieve eigenschappen en valkuilen, weet je welke energie jou kan begeleiden en helen als je uit balans bent. Als je de krachtdieren van de mensen in je omgeving kent, kun je meer begrip en respect voor elkaar hebben.
In dit boek brengt Petra Stam wederom bekende en minder bekende dieren uitgebreid en veelal vernieuwend in beeld. De wijsheid uit het diercollectief, de essentie van de dierenergie alsook thema’s en dromen geeft ze in dit vervolg door. In ieder hoofdstuk beschrijft ze de dieren en hun gedrag, vertelt ze over de mythen en tradities waarin deze een rol spelen en behandelt ze eventuele kosmische varianten in de vorm van sterren(beelden) en -nevels. Door deze brede en diepgaande aanpak bevat dit boek een beschrijving van de essentie van de krachtdieren vanuit diverse lagen, waardoor je op verschillende niveaus verbinding met hen kunt maken.

Recensie NBD/Biblion:

Een krachtdier is de geestelijke of energetische verschijning van een dier dat kan dienen als spirituele gids en geestelijk helper. Wanneer we gefascineerd zijn door een dier is dat waarschijnlijk ons krachtdier, door wiens eigenschappen we kunnen leren. Ook kunnen we in meditatie het krachtdier dat op dat moment bij ons past oproepen. De auteur, homeopate en spiritueel consulente, geeft in dit vervolg op 'Krachtdieren : wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk' (2017) opnieuw een beschrijving van een groot aantal (ongebruikelijke) krachtdieren, variërend van sneeuwpanter tot regenworm. Ze gebruikt hiervoor allereerst haar eigen inspiratie uit dromen, meditaties en 'dream proving' (het innemen van een homeopathische verdunning van dierlijk materiaal voor het slapen). Pas daarna ging zij zoeken in de mythologie en kosmologie. Het resultaat is wederom een prachtig geïllustreerd lees- en kijkboek, met per dier een beschrijving, foto's en adviezen en valkuilen voor degene die een bepaald krachtdier tot het zijne rekent. Duidelijk sjamanistisch geïnspireerd.  Recensent: Frans Gerritsen


Lezersreacties:

Wederom een meesterwerk van de hand van Petra Stam. De puurheid van de teksten zijn zo fijn om te lezen. Teksten kunnen echt zo diep raken dat je de tranen over je wangen voelt rollen. 
Diepgaande onderzoeken naar ieder dier, achtergronden, kosmisch en als belangrijkste zijn of haar kracht. Ik geniet ook altijd erg van de adviezen en valkuilen die apart in een kopje worden gezet, zodat je die als zijnde opsteker kunt opzoeken. De foto´s zijn zo mooi en echt, sommige dieren stappen echt uit de pagina. De pagina van spin moet ik echt afplakken, zo eng.
Het boek is een prachtig naslagwerk geworden en een waardige aanvulling van deel 1. Samen vormen ze een fantastisch duo. Helene Korver

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda