blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

De stem van de Godin


Leven volgens de maancyclus

De stem van de Godin

Joyce Hellendoorn

A5, fc, 144 pagina's, geïllustreerd

1e druk 2011

2e druk 2020

 

ISBN: 978 90 77408 88 9
NUR: 728

Prijs: € 24,50

Dit artikel bestellen.

Dit boek is voor vrouwen die willen werken met de energie van de volle maan en met hun innerlijke archetypische godinnen. Elke maan maak je kennis met een godin, die staat voor een bepaald aspect van jouw vrouw-zijn. Je onderzoekt zowel het licht als de schaduw. Door al deze aspecten van vrouwelijke energie te onderzoeken, zul je meer durven te vertrouwen op de rijkdom van je intuïtie en met de stroom mee te gaan. En als vanzelf zal de mannelijke energie in je systeem zich heel helder aandienen op het juiste moment. Door meer vrouwelijke energie toe te laten in je leven, zul je makkelijker bij jezelf kunnen blijven in relaties en op je werk, omdat je jezelf altijd datgene kunt geven wat je nodig hebt - onafhankelijk van de ander. Mannelijke en vrouwelijke energie in balans maakt dat je als vanzelf in je autoriteit kunt staan, vanuit je hart kunt leven en bij de ander kunt laten wat van de ander is.

Joyce Hellendoorn: 'Dit boek is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met het herstellen van mijn verbinding met Moeder Aarde, het land waar ik woon, de maan, de zon en hun samenspel dat onze natuur met haar seizoenen vormt. Het gevoel van heelheid dat ik bij de oude matriarchale Godin of oermoeder ervaar, confronteert mij tevens met de versplinterdheid in mijn vrouw-zijn. Door de splinters weer aan elkaar te leggen, kan ik de heelheid weer voelen. En hoe meer ik de heelheid voel, hoe energieker ik ben en hoe makkelijker ik kan werken vanuit mijn authentieke vrouwelijke creatiestroom. Ik nodig je uit te luisteren naar de innerlijke stem van jouw godinnen, naar wat ze jou te vertellen hebben. Want dan kun je weer in contact komen met jouw intuïtie en jouw authentieke innerlijke wijsheid, waarna je deze wijsheid op geheel eigen wijze naar buiten kunt brengen."

NB Bij de 2e druk zit geen CD. De meditaties en meerstemmige liederen zijn te downloaden. Informatie hierover staat in het boek.

 

Uit de recensie van Ko Lankester, www.circewicca.nl:

Openhartig, begripsvol, liefdevol en warm '“ zo zou ik het boek willen typeren. In twaalf hoofdstukken wordt steeds een bepaalde volle maan beschreven.

Elke maan is losjes gekoppeld aan de periode van het jaar waarin hij valt en de Godinnen en Goden die in die periode een rol kunnen spelen. Maar dat lijkt me niet de essentie van het boek. De essentie lijkt me hoe je als vrouw facetten van jezelf kunt belichten, facetten waar je trots op bent, maar ook facetten die je meestal maar liever verdoezelt. Joyce heeft een prettige manier van schrijven, nooit beschuldigend of belerend, maar altijd openhartig en eerlijk. Ze laat de lezers soms buiten zichzelf staan om van een afstand naar zichzelf te kijken. Op andere momenten laat ze de lezers in de huid kruipen van een ander om zodoende zichzelf en de ander beter te leren kennen en vooral om in zichzelf te herkennen wat ze in een ander afkeuren.

Bij elke maan worden opdrachten gegeven om dingen te doen, te maken of te ervaren.

Ik heb van het begin tot het eind genoten van dit boek, hoewel het eigenlijk voor vrouwen geschreven is. Waarschijnlijk spreekt het mijn innerlijke vrouw aan, mijn anima.

Het boek is mooi uitgegeven, met voor elke maan een andere kleur papier en sfeervolle, gekleurde, door Joyce gemaakte afbeeldingen.

 

De volledige recensietekst is te lezen op www.circewicca.nl bij de boekrecensies.

 

 

 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda