blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

De heilige buxusmoeder en 33 andere levensbomen


geneeskrachtige en spirituele ontmoetingen

De heilige buxusmoeder en 33 andere levensbomen

Marjanne Huising

21 x 21 cm, 192 pagina's fc

 

ISBN: 978 94 91557 23 1
NUR: 728

Prijs: € 29,50

Dit artikel bestellen.

In veel oude culturen speelden bomen een belangrijke rol, bijvoorbeeld als heler, raadgever, beschermer of poort tot andere werelden. Delen van bomen dienden als krachtvoorwerp, orakel, bescherming of remedie. Ook nu kunnen bomen veel voor ons persoonlijk betekenen naast hun algemeen nut (zuurstof, bouwmateriaal, brandstof). Vaak heb je een boom die jou je leven lang begeleidt en andere bomen kunnen tijdelijk jouw pad kruisen en helpen bij een bepaalde levensvraag. Welke boom hoort bij jou? Wat is jouw levensboom? Wat kan die voor jou betekenen in spiritueel, energetisch en geneeskrachtig opzicht?

In principe kan iedere boom een levensboom zijn. De boom op de hoek van jouw straat, die in dat bos verderop, klein, groot, jong, oud... Weet dat alle bomen via de wortels met Moeder Aarde zijn verbonden en zo toegang hebben tot de wijsheid van de oerboom. Kruidenvakvrouw Marjanne Huising behandelt van 34 boomsoorten niet alleen de algemene kenmerken en geneeskracht, maar ook de verbinding met mythische figuren, goden, godinnen en krachtdieren, want deze geven weer andere inzichten over de kracht en zachtheid die de boom je kan bieden. Ze geeft ook vele adviezen en recepten, zowel praktisch als energetisch, om de vitale kracht van een boom te bundelen en op je eigen tijd te kunnen inzetten voor inzicht, heling en verandering.

Lezersreacties:

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren indrukwekkend

Van de eerste tot de laatste bladzijde boeiend en aangenaam verrassend. Zowel de teksten als de bijzondere foto's nodige uit tot totaal lezen en tot toepassing. Eeuwenoude kennis in een moderne mooie jas. Positieve superlatieven schieten tekort om het geheel goed te omschrijven. Overtuig jezelf.

Pluspunten: Toegankelijk, Inspirerend, Verrassend, unieke moderne oude kennis

Matilje uit Groningen op bol.com
 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Voeten in de grond, geest in de wolken

Weer een prachtig boek van de hand van Marjanne!
Mooie beschrijvingen van de boom en haar boomgeest, aangevuld met eeuwenoude geschiedenis, verhalen uit het hier en nu of persoonlijke ervaringen vanuit het verleden van Marjanne zelf.
Interessant om van kaft tot kaft te lezen, inspirerend om open te slaan en dat wat je leest toe te passen op waar je je dan bevindt.

Pluspunten: Heldere boodschap, Inspirerend, Verrassend

Sampie uit Amersfoort op bol.com
 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren stevig geaard

 

Wat een prachtig boek heeft Marjanne Huising weer geschreven! Mooi geïllustreerd, waardoor het alleen al een feestje is om in te bladeren. Het fijne van dit boek is dat het erom gaat jouw eigen relatie met bomen te verdiepen; niet om allerlei feiten over bloei- en snoeiwijze te leren. Het respect en de liefde voor de boom(wezens) die duidelijk naar voren komen, zijn bijzonder inspirerend om met andere ogen naar de bomen om je heen te kijken. Prettig dat er dan ook allerlei ideeën en recepten zijn opgenomen waardoor iedereen, van beginneling tot doorgewinterde boomknuffelaar, op zijn of haar eigen manier dit contact kan maken. Naast het geneeskrachtige stuk, zijn ook de verbindingen die Marjanne legt met totemdieren en godinnen, een verrassende aanvulling.
Een aanrader voor iedereen die vermoedt dat een boom meer is dan bodembedekking!

 

Pluspunten:Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Toegankelijk, Verrassend
 
Kruidenpraktijk op bol.com
 
 
 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda