blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Ceremonies


sjamanistische wijsheid voor het leven van alledag

Ceremonies

Sandra Ingerman

17x24 cm, 192 pagina's

 

ISBN: 978 94 91557 55 2
NUR: 728

Prijs: € 22,50

Dit artikel bestellen.

Ceremonies hielpen onze voorouders en hun gemeenschap te overleven en met veranderingen om te gaan. In haar boek ‘Ceremonies’ slaat sjamanistich leraar Sandra Ingerman een brug tussen oude ceremonies en onze hedendaagse behoeften met inspirerende informatie, verhalen en praktische handvatten voor jouw eigen ceremonies. Door gebruik te maken van de heilige kracht van ceremonies heb je een van de oudste en meest effectieve tools tot jouw beschikking om zowel jezelf als de wereld te transformeren.

Voor dit boek putte Sandra Ingerman uit haar decennialange ervaring met sjamanistisch werk en ceremonies in het bijzonder. Ze geeft aan welke elementen een ceremonie krachtig maken, zoals het neerzetten van de intentie, de juiste plek kiezen, voorwerpen verzamelen en voorbereiden, en hoe om te gaan met het onverwachte. Op welke manier je jouw dagelijkse beslommeringen kunt loslaten en een ruimte kunt creëren waar magie kan gebeuren. Hoe je alleen kunt werken, in een groep of op afstand met virtuele ceremonies. Hoe je spirit helpers tegemoet kunt treden en hoe je met hen, de elementen, de natuurlijke wereld, jouw voorouders en de creatieve energie van het goddelijke kunt samenwerken. Er is aandacht voor allerlei soorten ceremonies, zoals ceremonies bij belangrijke gebeurtenissen in je leven – een huwelijk, geboorte, naamgeving, volwassen worden, overlijden, waardige afsluiting en een nieuwe start. Alsook ceremonies voor herstel van de energetische balans, zegening en het loslaten van beperkende gedachten. 

Sandra Ingerman vertelt bovendien hoe je jouw leven kunt zien als een ceremonie, hoe je jouw hele leven kunt doordrenken met ceremonieel werk, van het aanleggen van een tuin tot het brengen van nieuwe energie in jouw huis of kantoor en het helpen helen van onze planeet. ‘Ceremonies’ is niet alleen een handboek, maar ook een bron van inspiratie voor het creëren van originele ceremonies die passen bij jouw eigen behoeften en die van jouw gemeenschap. Als je een krachtige, succesvolle ceremonie voor jezelf uitvoert, dan zorgt het principe van eenheid ervoor, dat dit niet alleen helend is voor jouzelf, maar dat al wat leeft wordt geheeld en evolueert.

 

“In The Book of Ceremony, Sandra opens the vault and shows us step by step how to design and perform shamanic rituals that peel back the veil and give way to divine guidance. If you are looking for a portal into your highest self, then read this book.”
Nick Polizzi, author of The Sacred Science: An Ancient Healing Path for the Modern World

“Laboratory studies show us that focused minds can influence physical reality in surprising ways. The time-honored way is through ritual or ceremony. Sandra Ingerman’s The Book of Ceremony . . . provides an excellent, modern guide to performing effective ceremonies for many purposes and occasions.”
Dean Radin, PhD, chief scientist of the Institute of Noetic Sciences and author of Real Magic

“What I love about this book and Sandra Ingerman is that you are invited to go deep —to connect to nature and your deepest essence as a human being and spiritual being through the vehicle of ceremony. This book can be a lifelong and trusted guide to the sacred rituals you create in your life.”
Judith Orloff, MD, author of The Empath’s Survival Guide

“Easy-to-follow directions will guide you to confidently prepare, plan, and execute rituals and ceremonies for all circumstances. Keep this book handy.”
Renee Baribeau, the Practical Shaman, Wind Whistler, and author of Winds of Spirit: Ancient Wisdom Tools for Navigating Relationships, Health, and the Divine


Recensie NBD/Biblion:

De auteur heeft veertig jaar ervaring opgedaan met het uitvoeren van sjamanistische ceremonies en heeft al tenminste negen boeken op haar naam staan. Alleen 'Soul Retrieval' (2018) is eerder in het Nederlands vertaald. Op een zeer zachtaardige, losse manier beschrijft ze wat het nut en belang is van ceremonies, hoe je je kunt voorbereiden en hoe je voor de liefde- eer- en respectvolle uitvoering kunt zorgen. De middelen en omstandigheden zijn niet het belangrijkst, maar vooral de intentie. Er is uitgebreid aandacht voor de rol van voorouders en spirituele helpers, voor plaatsen en voortekenen. Ook wordt beschreven hoe belangrijk het is om krachtig in de ceremonie te werk te gaan en hoe je zowel alleen als met/in een groep mooie resultaten kunt bereiken. Het tweede gedeelte van het boek staat vol voorbeelden met ceremonies voor zeer verschillende doeleinden en hoe ook dagelijkse bezigheden een ceremonieel karakter kunnen krijgen. Ook wordt 'transfiguratie' beschreven: een werkwijze die aan het werk van Masaru Emoto doet denken. Een heerlijk, inspirerend boek. Heel fijn vertaald ook.

Recensent: F. van Soelen

Uit recensie Saskia Basten

De eerste twee delen ademen haar kennis over het onderwerp en geven veel informatie voor iemand die ceremonies wil begrijpen en uitvoeren.
Ik was aangenaam verrast door de tweede helft van het boek. Sandra Ingerman neemt hier ruim de tijd om te laten zien hoe je ook in deze tijd ceremonies kan toepassen in je leven. Voorbeelden die ze beschrijft zijn onder meer ceremonies voor meer energetische balans, een ceremonie die je kan doen bij een crisis, of het zegenen van een huis of een stuk land. Ik vond met name de groepsceremonie van de ‘spiritboot’ interessant, omdat juist deze de oude wijsheid van de sjamanen combineert met een moderne aanpak.
Alles bij elkaar een inspirerend boek, met een heldere opbouw, veel informatie en praktisch te gebruiken. Een aanrader wat mij betreft voor eenieder die graag zelf ceremonies wil begrijpen en uitvoeren.

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda