blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

« Terug naar lijstweergave

Arcana


de geheimen van het leven

Arcana

Corrie van Hese Balten

15x23 cm, circa 256 pagina’s

NUR 728

 

 

ISBN: 978 94 91557 44 6
NUR: 728

Prijs: € 19,50

Dit artikel bestellen.

Haar eens zo hechte gezin valt door ruzies uiteen en ze komt keihard zichzelf tegen. Overmand door verdriet besluit ze op reis te gaan en ze trekt met een camper dwars door Spanje. Ze ontmoet een zigeunerin met tarotkaarten, beleeft mooie trancereizen en ontdekt krachtplekken waar ze de hartslag van Moeder Aarde ervaart. In Andalusië doorstaat ze een vuurloopritueel en een intense zweethutceremonie. Deze reis schenkt haar kracht en inzicht om oude pijnen te doorgronden en een nieuw pad te volgen. Aansluitend gaat ze naar Egypte, waar ze dwaalt door tempels, krachtplaatsen bezoekt en poorten naar het sacrale binnenste ontdekt. Ze komt in contact met haar godinnenwijsheid door bijzondere inwijdingsstappen. Ze ervaart dat haar diepe innerlijke wijsheid nog springlevend is en nauw verbonden met oude inzichten.
In deze spirituele roman verwerkte psychosociaal werker en tarotist Corrie van Hese Balten veel van haar eigen ervaringen. Ze hoopt mensen op een ander spoor te kunnen zetten, nieuwe inzichten te geven. Elk hoofdstuk begint met een tarotkaart, die in het hoofdstuk wordt weerspiegeld, en wordt afgesloten met een meditatieoefening en vragen die de lezer stof tot nadenken geven.


Lezersreacties/recensies:

"De 22 kaarten van de grote Arcana vormen samen met de 56 kaarten van de kleine Arcana het traditionele tarotspel. Corrie van Hese Balten, eigenaresse van praktijk Isisbewustwording.nl, is psychosociaal werker en tarotiste en verwerkte eigen ervaringen in haar spirituele roman: Arcana, de geheimen van het leven.

Gebruikmakend van de Rider-Waite tarot, een van de populairste esoterische kaartspellen ter wereld, begint ieder hoofdstuk met een afbeelding van een toepasselijke kaart en bijbehorende heldere uitleg. De energie van deze kaart speelt een rol in het verhaal van Frieda. Door ruzie is haar gezin uiteengevallen en samen met haar partner is zij op reis gegaan naar Spanje, zoekende naar innerlijke rust en vrede. Aan het eind zijn er 33 kaarten besproken, is de symboliek van de tarot inzichtelijker gemaakt en ben je deelgenoot geworden van een stukje uit het leven van de hoofdpersoon. Maar dat is nog niet alles.

Van Hese Balten geeft de lezer (levens)vragen ter overpeinzing en een innerlijke reis in de vorm van een geleide meditatie mee.

De rondreis per camper door Spanje in het eerste deel bevat naast het persoonlijke relaas van Frieda, parabels, informatie over de geschiedenis van deze landen en veel wijsheden. Universele thema’s over verdriet, pijn, angst, vertrouwen en loslaten maken plaats voor Frieda’s droomreizen en visioenen. Wanneer ze de godin Isis ontmoet in een van haar visioenen besluit ze naar Egypte te gaan om haar te zoeken, inzicht te vinden, inspiratie en levenskracht op te doen. Deel twee speelt zich af in Egypte waar de mythe over Isis, Osiris en Horus antwoorden geeft.

Wanneer je wilt werken aan bewustwording is Arcana een waardevol werkboek. Wil je een spirituele roman lezen, dan is Arcana een prachtig boek. Ben je op zoek naar betekenis van de tarot in het dagelijks leven? Arcana geeft duidelijke voorbeelden. Houd je van oude verhalen, mythen en parabels? Arcana! Kortom, dit is een 4 in 1 boek dat verdient gelezen te worden.

Wanneer je meer wil weten over zelfverwezenlijking en spirituele groei, kun je in navolging van dit werk ook lezen: Isis en de 14 sleutels tot heelwording van Petra Stam en Els Lijesen en Inwijding van Elisabeth Haich."

Marjan van Druenen op hebban.nl

------

"Een fantastisch verhaal dat mij meesleept in een herkenbare wereld. Niet alleen het verhaal is bijzonder maar ook het gebruik van de Tarotkaarten en de meditaties die het geheel ondersteunen en extra waarde geven. Met heel veel plezier gaat s’avonds de televisie uit en lees ik het boek onder het genot van een heerlijk kopje thee op de bank. Prima tijd van het jaar is dit boek uitgebracht: tijd voor de herfst, verdieping en innerlijke rust! Ik beveel het boek oprecht van harte aan."
Son op bol.com

----------

 

 

Auteurs e.a.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/10/2019 25 oktober - 15 december 2019: een intense tijd om je eigen plek vorm te geven
18/10/2019 Een 4 in 1 boek - recensie
12/10/2019 12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad
10/10/2019 De volle maan van 13 oktober 2019
 

Agenda