blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Webshop

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

« Terug naar lijstweergave

Aardevrouwen spreken


Aardevrouwen spreken

Redactie: Manon Tromp

Fotocollage cover en portretfotografie: Linda Wormhoudt

Met bijdragen van:
Carin Biegnolé, filosofe
Karin Haanappel, kunsthistorica
Monique Janssens, communicatieadviseur ethiek en MVO
Margreet Kattestaart, natuurgeneeskundige
Betty de Keizer, duurzaam onderneemster
Lea Manders, astrologe en politica
Agnes Meijs, oervrouw
Christine Pannebakker, vrouweninspirator
Elvira van Rijn, levenspadvinder
Manon Tromp, natuurmagiër
Fransje de Waard, permanaut en vergroener
Linda Wormhoudt, sjamaniste
Gerwine Wuring, ecologe en druïda
 
 

ISBN: 978 90 77408 99 5
NUR: 740

Prijs: € 17,50

Dit artikel bestellen.

In ‘Aardevrouwen spreken’ geven 13 vrouwen hun visie op deze tijd en de toekomst. Zij hebben allen hun sporen verdiend met hun inzet voor een betere wereld en zijn actief op verschillende gebieden: van media tot politiek en van oude wijsheid tot nieuwe wijsheid met betrekking tot onze relatie met de aarde en onze omgeving.

Volgens de reguliere media en de politiek is het ernstig met ons gesteld, maar als je goed om je heen kijkt, dan zie je dat er een onderstroom bezig is met positieve verandering. In die onderstroom zijn het met name de vrouwen die zich bewuster opstellen door initiatieven te ontplooien voor een betere wereld, of door zichzelf beter te leren kennen in wie ze zijn. Zelfs in ontwikkelingslanden is het bekend dat het de vrouwen zijn die verantwoordelijk met de microkredieten omgaan en bouwen aan een beter leven voor henzelf en hun kinderen. Meer vanuit het hart doen, horen we regelmatig, niet alleen maar meer vanuit het hoofd. Vrouwen zitten daar dichterbij en daarom zie je nu een groeiend aantal vrouwen vanuit het hart bezig zijn.

Waarom je ze maar weinig hoort, heeft volgens redacteur en samensteller Manon Tromp te maken met het feit dat het hen niet om de roem of de status gaat, maar om verandering en verbetering voor het geheel. Daarom vond ze het tijd een aantal vrouwen aan het woord te laten over hoe ze deze tijd zien en waarvoor zij zich inzetten. Ze heeft hen gevraagd te schrijven over deze tijd en de aarde: hun eigen verbinding ermee, hun hoop, hun wens, hun visie en wat ze willen bijdragen.

Meer informatie over 'Aardevrouwen spreken' en de Aardevrouwen: http://aardevrouwenspreken.wordpress.com/

 

Recensie NBD/Biblion:
Deze collectie vrouwenverhalen, samengesteld door Manon Tromp - zij geeft als eerste de aftrap met haar eigen verhaal - bruist van actie: de aarde-energie is voelbaar en komt naar je toe vanaf elke bladzijde. Dertien vrouwen vertellen wat zij neerzetten op aarde en waarom ze dat doen. We lezen over leven, werk en idealen van vrouwen uit de wereld van magie en natuur, over vrouwelijke experts in sjamanisme, astrologie en de Mayacultuur. Over vrouwen met een eigen bedrijf in cultuureducatie, duurzame ecosystemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vrouwen die inspireren door schrijven, journalistiek en politiek, vrouwen die opkomen voor mens, dier en milieu, trainingen geven, coachen, op stap gaan met kinderen in de natuur. Tromp, natuurmagiër, pleit voor een natuurlijker leven, waarin we allen verbonden zijn met elkaar, niet alleen als fysieke, maar ook als energetische wezens. Elke vrouw uit dit boek is gefotografeerd in de natuur. De omslag sluit aan bij het thema. Dit boek zal vrouwen aanspreken die gaan voor een betere wereld.


Gerelateerd nieuws

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda