blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Zeer indrukwekkend - recensie

Linda Wormhoudt werd in Nederland geboren in 1966, ze interesseerde zich van jongs af aan voor het spirituele. Toen ze door haar buitenlandse partner het traditionele sjamanisme ontdekte, wist ze dat ze haar spirituele pad had gevonden. In de bergen van Koerdistan deed ze haar eerste rituelen voor anderen.
Linda keerde terug naar Nederland en verdiepte zich in de rituelen van verschillende sjamanistische culturen. Daarnaast deed ze langdurig onderzoek naar dromen en onderzocht ze het spirituele gebruik van zang in sjamanistische culturen. In Noorwegen vond ze haar wortels bij de Sami in Lapland, en interesseerde zich vooral voor de joiks: de spirituele liederen. Tijdens haar reizen in Lapland vond ze haar spirituele thuis.

In 2004 richtte ze Ceremony, het Sjamanistisch Instituut op. Dit instituut staat in het teken van kennisoverdracht, samenwerking met verschillende spirituele disciplines en onderzoek naar rituelen wereldwijd. Ze verzorgt trainingen voor met name mensen die al een aantal jaren met sjamanistisch werk bezig zijn.

De dood en het stervensproces hebben haar aandacht. De oeroude rituelen rond de dood fascineren haar, maar ze probeert vooral in deze moderne tijden nieuwe rituelen te maken en te vormen, om zodoende het sterfproces in harmonie te laten verlopen: voor de stervende en voor de nabestaanden. Als rituelenbegeleider helpt ze mensen bij de belangrijkste overgangsfasen in een mensenleven, met de nadruk op sterf- en rouwprocessen.

'Beschermheer' is het magische vervolg van het boek 'Nephilim – Kind van de wegen – deel 1'. Nu in 'Kind van de wegen deel 2' reis je als lezer met Linda mee naar de wereld van de Sami in Lapland en Finland. Ze ontmoet daar haar beschermheer Mikha. Hij neemt haar mee op een ontdekkingstocht langs goden, andere werelden en leert een hoop over de tradities van de Sami.

Beschermheer is een ontroerend verhaal over de zoektocht naar persoonlijke wortels, je ziel, goden, energieën van voorwerpen, trommels, tradities, de krachten van de elementen, sjamanisme en meer. Hoewel het boek prima te lezen is zonder deel 1 te hebben gelezen, is het zeker aan te raden toch te beginnen met het eerste deel, 'Nephilim'. Voor eenieder die belangstelling heeft voor al het wonderlijke in de wereld om ons heen zal dit zeker geen straf zijn. Zowel 'Nephilim' als 'Beschermheer' zijn een verademing voor iedereen die voelt/weet dat er meer is dan de meeste van ons kunnen waarnemen. Naast het fantastische verhaal dat als een rode draad door het boek heen loopt over de relatie tussen Linda en haar beschermheer staat het boek vol met interessante informatie over de Sami, goden en de landen waar het verhaal zich afspeelt. Zeer indrukwekkend is het deel over de naamloze kinderen, de geschiedenis van de Sami en ja, eigenlijk het hele boek.

Een “must read” voor iedereen die openstaat voor het onverklaarbare.

Recensie: Sandra Hutchison voor 'In de boekenkast'


http://indeboekenkast.wordpress.com

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda