blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Word een magneet voor de perfecte date!

Voor mij is de liefde en het vinden van een relatie iets magisch. Iets wat je niet kunt sturen en ook niet moet willen sturen, denk ik. Een gedetailleerde vacature maken voor de perfecte partner is dé manier om ‘m niet te vinden.
Als je je overgeeft aan het leven, maak je ruimte voor magie en komen er mooie verrassingen op je pad, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de juiste voorwaarden scheppen voor magie. Een goede voorbereiding is het halve werk! Ik geef je nu 3 tips en nodig je uit om op de DatingFair van 20 en 21 juni a.s. te komen voor meer.

Voorwaarden scheppen voor magie

Op 20 en 21 juni is de eerste Nederlandse DatingFair. Een heel weekend lang gelegenheid om live te daten, omdat er steeds meer behoefte is aan echte (offline) ontmoetingen in een veilige omgeving. Op de fair kun je natuurlijk op allerlei leuke manieren daten en je laten adviseren. Zowel over de buitenkant als over de binnenkant. Want wat je uitstraalt en aantrekt heeft te maken met een combinatie van je innerlijk en wat je daarvan laat zien aan de buitenkant.

De Tzolkin en relaties vormen een perfecte match! Wat kan de Maya Tzolkin kalender betekenen voor wie graag een magneet wil worden voor de perfecte date?

1. Weet wie je bent

Of je het nu wilt of niet: je bent een magneet. Die magneet kun je niet aan of uit zetten. Je trekt permanent aan wat je uitzendt. Het is dus belangrijk dat je jezelf leert kennen en weet wie je bent. Het maakt je krachtig en magnetisch voor iemand die zelf ook weet wie hij of zij is. De Tzolkin kan je hierbij helpen. Met je geboortedatum als uitgangspunt krijg je inzicht in de blauwdruk van jouw kwaliteiten, talenten en levenspad. Je ontdekt hoe jij in elkaar zit en leert als het ware je eigen gebruiksaanwijzing kennen. Een gebruiksaanwijzing die jou helpt het beste uit jezelf te halen.

2. Direct naar de kern

Krijg je het Spaans benauwd als je denkt aan de eerste ontmoeting, omdat je niet goed bent in praten over koetjes en kalfjes? Dan is de Tzolkin je redding! Download de gratis Maya wijsheid app, vul jullie geboortedatum in en je leest een treffende beschrijving van jezelf en de ander. Stof genoeg om meteen lekker de diepte in te gaan en elkaar beter te leren kennen.

3. Weet wat je elkaar te bieden hebt

De Tzolkin helpt je ook ontdekken hoe de mensen om je heen jou in je kracht helpen. Dat doet ieder weer op een andere manier. Wat heb jij nodig in een relatie? Word je graag uitgedaagd en geprikkeld? Zoek je een maatje, iemand die je met een half woord begrijpt of juist iemand die je jouw kracht laat voelen? Of zoek je iemand die jou net dat duwtje in de rug geeft wat je nodig hebt om een stap te maken? Wat een ander jou te bieden heeft, kun je dus heel gemakkelijk terugvinden in de Tzolkin en dat geldt natuurlijk ook andersom. Wat heb jij te bieden en is dat wat die ander zoekt?

Nog leuker is het om te zien wat je elkaar te bieden hebt. Op zondag 21 juni ben je om 13.00 uur van harte welkom bij de workshop/lezing ‘Word een magneet voor de perfecte date’. Je ontdekt hoe het Maya wijsheid relatieprofiel werkt. Op de beurs kun je het in de stand van A3 boeken direct laten maken en meenemen.

Tekst: Elvira van Rijn


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda