blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Wat zeggen de edele stenen over mei?

Wat een donkere kaarten voor een lente maand! Veel zwart. Dat betekent dat er iets naar de oppervlakte kan komen dat eerder verborgen bleef. Het kan om ideeën, talenten of inzichten gaan die waren afgeschermd maar nu de kans krijgen zich te ontwikkelen.
Het kan ook om een geheim gaan dat naar buiten komt. Iets wat jij (of iemand anders) verborgen hebt gehouden en dat naar het licht mag komen. Geheimen in positieve of in negatieve zin.

Een andere optie is dat je wordt geconfronteerd met emoties of gevoelens die je eerder hebt weggeduwd. Schuld, schaamte, boosheid, verdriet, noem maar op. Wat het ook is, je kunt je er deze maand van ontgiften en de kwestie kan daardoor verzachten. De malachiet kaart zegt dat het namelijk tijd is voor vernieuwing van dit soort zaken.

We mogen meer doen met de betekenis van de obsidiaan. Transformatie. Die kaart ligt op de plek van toenemen of vermeerderen. Ofwel je kunt te maken krijgen met grote veranderingen ofwel je kunt zelf veranderen en transformaties tot stand brengen.
Naast het feit dat de kleur zwart zo aanwezig is in drie van de vier kaarten, waarmee wordt aangegeven dat er iets onthuld kan worden, is dat ook de betekenis van de obsidiaan zelf. Het wordt tijd dat we ergens een licht op (laten) zetten om met iets ouds te kunnen afrekenen. Laten we onszelf deze maand eens recht in de ogen kijken en de confrontatie aangaan. De obsidiaan kaart wil ons hierin stimuleren.

Mocht je degene zijn die te maken krijgt met een verandering van een ander of je krijgt te maken met de onthulling van iets wat je nog niet wist, probeer dan niet te oordelen. We bewandelen allemaal ons eigen pad en we kunnen nooit weten hoe het is om die ander te zijn.

De pyriet kaart ligt op de plek van verminderen of afnemen. De kaart zelf gaat over jezelf laten zien. Dat mag juist deze maand een onsje minder zijn. Het betekent dat we deze maand even niet haantje de voorste hoeven te zijn. Ons ego mag aan de kapstok blijven hangen als we de deur uitgaan. Het geheim van een ander hoef je niet aan de grote klok te hangen en ook datgene wat je zelf hebt meegedragen en waarmee je nu naar buiten komt hoeft niet gelijk op de voorpagina van een bekend dagblad.
Het hoeft er alleen maar te zijn.
De pyriet kaart op deze plek zegt ons voor deze maand: bescheidenheid siert. (Deze maand alleen dan hè…) Dit geldt dus ook als het om inzichten of talenten gaat. Waarom weet ik ook niet. Misschien valt het wel verkeerd als je het gelijk van de daken roept.

Hoe dan ook: het kan ons leiden naar de onyx. Weer zo’n zwarte jongen.
Voorgaande adviezen helpen om orde op zaken te stellen en realistisch te zijn. Het is wat het is. Structuur, discipline en concentratie en geen afleidingen meer.
Hoppa, we staan weer met twee beentjes op de grond!

En zo erg is het nu allemaal ook weer niet. Kijk maar naar de foto van de zwarte onyx. Ik zette er een lampje op en daar kwam de hele regenboog aan kleuren in beeld. Zo zie je maar weer. Zet jezelf of de kwestie waar je mee zit in het licht deze maand. Eenmaal met twee beentjes op de grond liggen alle mogelijkheden weer open.

Wat een spannende maand.

Tekst en foto: Anneke Agterberg

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda