blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Wat een kleurrijk boek! - recensie

Allereerst, wat een leuk kleurrijk boek. De indeling per twee maanden is erg handig. Je weet dan waarmee er te verven en te kleuren valt. Het is een beetje meegaan met de seizoenen en wat er dan bloeit en groeit om mee aan de slag te kunnen.

De uitleg van hoe en wat, en waar te beginnen, is erg duidelijk. Zo moeilijk is het dus niet dat natuurlijk verven en ecoprinten, en wat een prachtige kleuren geven al die natuurlijke middelen. Van iedere grondstof wordt uitgebreid verteld hoe je het doen moet dat verven, hoeveel de gebruikte verhoudingen zijn en wat het doet met de kleur. Eigenlijk vind ik het heel jammer dan ik niet brei, je zou er zomaar door geïnspireerd kunnen worden, wat je dan allemaal met garens kan doen. Zelf stoffen verven is meer mijn ding. Fantastisch om zelf kleding te maken, of gewaden en middeleeuwse kledij voor Fantasy fairs of zo.

Maar zelfs al zou je niets hebben met verven, dan is het een heel leuk boek om te lezen. Want er staat heel veel informatie in over de gebruikte kruiden, bomen en planten. En een aantal andere wetenswaardigheden; een krachtjasje maken als bodywarmer, door een strook te vilten van verschillende heermoeskleuren. Van die tips die je in jouw kracht terugzetten! Ook veel recepten zijn terug te vinden, van ijsthee tot olie, en ingrediënten die gebruikt kunnen worden in ons eten.

Kortom, een heerlijk gezellig boek om door te bladeren, stukje voor stukje te lezen, te leren werken met wat de seizoenen je kunnen bieden en eens stil te staan bij alle prachtige kleuren die Moeder Natuur ons biedt. Een aanrader voor de creatieve mens die niet bang is zijn handen vuil te maken!

 

Recensie: Ellen Meuwsen

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda