blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Volle maan van 30 september 2012

Om maar meteen met de deur in huis te vallen (want zo’n maanenergie is het!): deze maan staat vlak naast Uranus in Ram, wat maakt dat beide vierkant staan met Pluto en tegenover de Zon. De heftige invloed die hiervanuit gaat, zorgt ervoor dat er niet veel nodig is om over een grens te gaan. Als je beter voor jezelf moet opkomen, is het handig, maar als je al een kort lontje hebt kan dit een explosieve tijd zijn, waarin je je beter eerst een dag kunt inhouden voordat je je uitspreekt of actie onderneemt!

De Maan staat dus in Ram, een vuurteken, maar door de aspecten met andere planeten voelt de vuurenergie veel groter dan Ram - het is te vergelijken met een draak die vuur spuugt. Draak staat voor kracht, wijsheid en magie. Drakenvuur kan zuiveren en verbranden wat oud is, ofwel transformeren… Plotse confrontaties, (familiaire) onenigheden, oude onopgeloste zaken die weer omhoog komen, emotioneel diep geraakt zijn, het is allemaal mogelijk. Maar ook de plotse in-zichten en verrassingen die ervoor zorgen dat je je passie volgt. Je kunt je wellicht snel ‘onder vuur genomen’ voelen en reageren met woede (vooral als je dat hebt onderdrukt). Belangrijk is dat deze verhitte tijd kan leiden tot transformatie. Dus laat je niet verteren door kwaadheid en machteloosheid, laat je niet verleiden door projecties van anderen en laat je niet provoceren of meeslepen door ‘de massa’, maar handel doordacht en evenwichtig. Blijf bij je centrum.
De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Weegschaal en maakt je bewust van de balans en het evenwicht met anderen om je heen. Deze volle maan, zo’n week na het Herfstpunt, is de Oogstmaan. Ook hierin is de balans terug te vinden, de noodzaak ook om die te behouden. Stem donker en licht, vrouwelijke en mannelijke krachten, passief en actief zijn op elkaar af. Als het goed is valt er iets te vieren nu, een overwinning, een behaalde oogst. Wees dankbaar voor de vruchten die je in deze tijd kunt plukken, tel je zegeningen en kijk tijdens de periode van afnemende maan naar wat je kunt loslaten en transformeren in de komende tijd.

Meer over deze maan, tips en praktische doelen of rituelen, natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in het boek ‘In het licht van de Maan’.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda