blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Volle maan en maansverduistering 25 mei 2013

Deze volle maan heet de Bloemmaan, omdat er rond deze tijd veel vaste planten in bloei staan. Alle gewassen in de natuur groeien nu snel en tussen de vele regenbuien door bruist de natuur van het leven. De groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. Ook het onkruid groeit hard – het is aan jou om dat letterlijk en figuurlijke binnen de perken te houden: blijf je bij je doelen en wensen of laat je je eigen ontwikkeling en plannen gemakkelijk overwoekeren door bijzaken?

Het thema bij deze periode is ‘groeikracht en verbinding’. Sta eens bewust stil bij je eigen groei. Kijk wat zich heeft gemanifesteerd de afgelopen tijd en welke resultaten je al hebt bereikt buiten jezelf, maar ook vooral binnen jezelf. Door in verbinding te blijven met jezelf kun je je eigen groeikracht leiden en vormgeven. Gebruik je energie doelgericht.

De volle maan staat in het vuurteken Boogschutter. Dit geeft een enthousiaste, bruisende energie. Er is een sterk verlangen naar vrijheid, maar waak voor de instelling ‘het gras is altijd groener aan de andere kant van de heuvel’. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Tweelingen en stimuleert het logische denken. Mercurius, Venus en Jupiter staan op een kluitje, ook in Tweelingen, dus sta open voor boodschappen die je in deze tijd ontvangt! Goed nieuws kan op vele manieren tot je komen dus wees alert.

Er is een gedeeltelijke maansverduistering deze nacht, de tweede van deze lente. Deze gaat over communicatie, houding en drang naar avontuur. Dat wat al een tijdje van binnen broeit, kan de komende weken niet meer worden weggedrukt, omdat deze maanenergie de weg naar vrijheid en zelfexpressie opent.
Tijdens deze eclips kan een proces starten waarin onze oude, dogmatische geloofssystemen oplossen, onheilige huisjes en schijn-heiligheid zichtbaar worden en spirituele groei wordt bevorderd. Er kunnen ook onthullingen over geschiedkundige gebeurtenissen of gebeurtenissen in je eigen levensgeschiedenis zijn. Er hangt een sfeer waarin nieuwe informatie tevoorschijn komt die onze ontwikkeling versnelt. Het spanningsvierkant tussen Uranus en Pluto kan meehelpen om inzicht te krijgen in onzuivere praktijken; dit geldt wederom in je eigen wereld en mondiaal. Toch worden er ook rookgordijnen opgetrokken door de gevestigde macht en de Kerk. Kijk er doorheen, vertrouw op je eigen inzichten en gevoelens, dan zie je het onderscheid tussen waarheid en illusie.

Astroïde Cupido staat direct naast de Maan en vraagt om duidelijkheid over wat ware liefde is en betekent voor jou (zowel in je eigen leven als universeel). Vind die eerst binnen jezelf, zodat je geen innerlijke gaten opvult met liefde die van buiten komt. Leer jezelf kennen, wees je eigen redder en ridder, anders blijf je pijlen afschieten op doelen buiten jezelf zonder dat er een sterke binnenbasis is om op te bouwen.

De maansverduistering is kort en vrijwel onzichtbaar: tussen 5:44 uur en 6:37 uur is er een gedeeltelijke verduistering, maar de Maan verdwijnt om 5:47 uur al onder de horizon.

 Tekst: Petra Stam


https://www.facebook.com/#!/inhetlichtvandeMaan?fref=ts

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda