blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Volle maan en maansverduistering: 10 en 11 februari 2017

Dit is de periode tussen Midwinter en het Lentepunt, waarin de levenskracht van de natuur op gang begint te komen. Midwinter bracht de wedergeboorte van de Zon, de vuurkracht die de Aarde langzaam zal opwarmen, zodat het nieuwe leven in de lente zal ontluiken. De eerste activiteiten zijn al nodig om in de lente bloei te kunnen ervaren. Herzie of vernieuw goede voornemens die zijn gemaakt tijdens de Maan van de Langste Nacht (12 januari). Sommige plannen of wensen zijn het waard om uit te werken en andere gaan niet mee naar de volgende cyclus. Wat sluimert er bij jou? Wat wil ontwaken en uitgroeien? De IJsmaan draagt het thema ‘zuivering en diepgang’ in zich. Zorg voor zuivering, ploeg je innerlijke akker om en zaai dan je dromen!

De volle maan staat in Leeuw, waardoor dit een vuurmaan is die de levenslust activeert. Wellicht stijgt het dramagehalte, maar ook grote kans dat enthousiasme en zelfvertrouwen groeien. Als je aandacht wilt en gezien wilt worden, bedenk dan dat er vele manieren zijn om in de spotlights te komen: positieve en negatieve. Zowel de invloed van de Zon (in Waterman tegenover de Maan) als die van Uranus (driehoek de Maan) zorgt ervoor dat je je vrijer voelt en dat er een frisse wind door relaties, werk en (sociale) activiteiten waait. Sleur en ‘normaal’ worden liever vermeden, uitdagingen en authenticiteit worden juist opgezocht!

De Maan staat ook harmonieus ten opzichte van Jupiter en Saturnus. Wees alert, want deze invloeden vergroten de kans op geluk en fortuin op alle levensgebieden. Zoek wat jouw horizon verbreedt of wie jouw leven meer zin geeft. Met structuur en geduld kun je alles gedaan krijgen!

Van 10 op 11 februari is er een maansverduistering: de Zon, de Aarde en de Maan staan precies op een lijn. De Aarde staat in het midden waardoor de Maan tijdelijk (deels) verduisterd wordt. Op dat moment kun je even niet of minder goed bij je gevoel, want dat ligt als het ware in de schaduw. Dat kan juist emotioneel maken en vraagt om bewustwording. Wat gaat er door je heen of speelt er rond de eclipstijd? De thema’s, gevoelens en gedachten die op dat moment spelen, kunnen de trend zetten voor de komende maanden.

De maansverduistering
-start om 23:32 uur (10 feb)
-is maximaal om 1:44 uur (11 feb)
-eindigt om 3:56 uur

Workshops rond de maansverduistering op 10 februari en rond de zonsverduistering op 26 februari: zie www.petrastam.nl --> agenda

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda