blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Volg jij je droom?

Iedereen heeft dromen. Die lijken per definitie af te wijken van de realiteit. Dat geeft ook niet, daar zijn het ook dromen voor. Dromen maken ons bewust van wat we het allerliefst zouden willen en van de potentie die in ons zit. Wat doe jij om van je droom de werkelijkheid te maken? Ga jij doelgericht aan de slag om je droom te realiseren, of laat jij je opslokken door de hectiek waarin je je nu bevindt en blijft jouw droom een droom…..? Kun jij wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Ben jij je er van bewust, dat alles wat nodig is om jouw droom te realiseren, gewoon een stap nemen is? Iedere dag één (of twee), maar ga vooral op reis!

Louisa Perreyn deelt haar mooie weekinzichten iedere week met de lezers van Gezinspiratie en is ook de kracht achter Droomwerk Coaching en Advies, en Engelenenzo. Zij volgde haar droom. Gewoon door te doen! Nou ja, gewoon… Na een studie rechten en een carrière in het bedrijfsleven, volgde een burn-out van 5 jaar. Louisa besloot te luisteren naar zichzelf en startte haar bedrijf ‘Droomwerk Coaching en Advies’. Zoals Louisa zelf zegt: Achteraf is het zo duidelijk dat alle (nare en goede) ervaringen me hebben gebracht waar ik nu ben. Ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. Ze hebben me mijn intuïtie en gevoeligheid doen (her)ontdekken en dat levert me nu een ware schat aan inzichten voor mezelf en anderen op. Over hoe je je dromen kunt najagen en realiseren, hoe je van jezelf kunt houden en over het proces van persoonlijke bewustwording en spiritualiteit. Het gaat in dit leven om doen wat JIJ fijn vindt om te doen, om te doen waaraan je plezier beleeft en waarvoor je in de wieg bent gelegd. Pas dan kun jij immers ook echt iets voor een ander betekenen’

Maar de droom van Louisa reikte verder. Ze schreef 52 inspirerende teksten voor haar eigen realisatiekaarten, had de perfecte illustratrice gevonden en vond in Adrie Beyen van A3 boeken de uitgever die een volgende droom ging realiseren: Louisa’s eigen realisatiekaarten! En het allermooiste is, dat door haar prachtige kaarten niet alleen haar eigen droom werkelijkheid is geworden, maar dat ze ook jou kunnen aansporen om vast te houden aan jouw intuïtie en jouw droom.

Gezinspiratie mocht, met veel plezier, de realisatiekaarten van Louisa uitproberen. Er viel een feestje op de deurmat. Louisa had niets te veel gezegd, alle teksten zijn ook werkelijk inspirerend en de illustraties erg mooi. Na de onwennige eerste stappen, ging het al vlug vanzelf. Iedereen binnen mijn bereik kreeg al vlug een ‘droomsessie’, met gelukkig enthousiaste reacties als resultaat. De inspirerende teksten zijn ook voldoende om een inhoudelijke discussie op gang te brengen. Ik merk (ook bij mijzelf) dat belemmerende overtuigingen het bereiken van jouw droom, meer in de weg staan dan je zelf door hebt. Ze bieden prachtige inzichten, goede gesprekken en geven jou dat duwtje dat je nodig hebt om ervoor te gaan; “Maak werk van je droom!” en laat je inspireren door de prachtige kaarten van Louisa.

 

Recensie: Ester, Gezinspiratie


http://www.gezinspiratie.nl

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda