blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Vijf affirmaties voor blijvend meer energie

Tijdens behandelingen en workshops deel ik altijd de drie belangrijkste voorwaarden om te komen tot blijvend meer energie, namelijk:

  1. De juiste mindset.
  2. De juiste oefeningen (die passend zijn voor jou).
  3. Oefenen, oefenen, volhouden en nog meer oefenen.

Ik kan je een prachtige oefening geven maar als die niet juist is voor jou dan ga je hem niet met succes en regelmaat toepassen. Ook wanneer een oefening je heel goed bevalt maar je hem maar éénmalig doet, zal het niet het maximale effect hebben. Zelfs wanneer een oefening je goed ligt en je hem dagelijks herhaalt kan het beloofde succes achterblijven. Waarom?

? Omdat je mindset de sleutel is van het slagen van al je inspanningen. Hoe jij denkt en voelt met betrekking tot een bepaald onderwerp is minstens zo belangrijk als hoe je dat bereikt.

Om blijvend meer energie te krijgen en te behouden is belangrijk om een ‘energie verhogende mindset’ te hebben. Hieronder deel ik alvast vijf belangrijke affirmaties, voor ieder element één, die je kunt gebruiken voor een ‘blijvend meer energie mindset’.

1 – “Ik ben belangrijk en ik zorg altijd goed voor mezelf.”
Voeding, voeden en ‘zorgen voor’ zijn processen die horen bij het Aarde-element. Daarbij is het essentieel dat je allereerst goed voor jezelf zorgt. Heel cliché maar pas dan kun je ook goed voor anderen zorgen. Bij veel vrouwen staat dit punt onderaan op de agenda maar deze affirmatie zal je helpen om op een natuurlijke manier beter voor jezelf te gaan zorgen. Want dat ben je waard! Aarde-energie zorgt grofweg voor 60% van je energie-intake dus het is van groot belang om daar aandacht aan te besteden. Als je Aarde-energie minder wordt kun je klachten krijgen als vermoeidheid, snel blauwe plekken, allergieën, problemen met spijsvertering en stofwisseling, overgewicht, cellulites, een ‘vol hoofd’ hebben, niet kunnen aarden, overmatig piekeren en zorgen maken.

2 – “Ik kan goed loslaten en afscheid nemen van wat niet meer past bij wie ik nu ben of wil zijn.”
Opruimen, loslaten en plaats maken voor nieuwe dingen en mogelijkheden horen allemaal bij het metaalelement. Om de energie van dat element voldoende en helder te houden is het belangrijk dat je opruimt wat niet meer bij je past. Bij wie je nu bent of wie je nu wilt zijn. Dus kijk eens goed rond in je huis (of kantoor, of …) en bedenk eens bij alles wat je ziet of het hoort bij jou in een oude situatie of bij jou in de huidige of gewenste situatie. Deze affirmatie helpt je daarbij. Door het opruimen maak je plaats voor nieuwe en gewenste dingen, mensen of situaties. Zodra je blijft verzamelen wat niet meer bij je past ga je vastlopen, met name in je Metaalenergie wat mogelijk weer klachten opwekt als long-, huid, of darmklachten, verdriet, eenzaamheid en chaos.

3 – “Ik luister goed naar mijn innerlijke stem en handel daar ook naar.”
Luisteren naar je innerlijke stem hoort bij het Waterelement. Als je goed luistert naar je innerlijke stem dan is het heel duidelijk wie je bent, wat je wilt en wat goed is voor jou. Luisteren naar die innerlijke wijsheid en daar ook naar handelen is heel belangrijk om je gelukkig te voelen. Om het leven te leiden wat goed is voor jou, waar je energie van krijgt en waar je gelukkig van wordt. Wanneer je je niet bewust bent van je innerlijke stem of wanneer je er niet naar luistert dan zal het leven je veel energie kosten en zul je constant het gevoel hebben dat je niet jouw ‘droomleven’ leidt. Daarnaast maak je kans op typische ‘Waterklachten’ zoals (lage)rugpijn, knieproblemen, vermoeidheid, misschien zelfs burnout, concentratieproblemen, oorklachten, ’s nachts het bed uit moeten om te plassen, nier- of blaasproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, nachtzweten, opvliegers, doelloos voelen, weinig wilskracht of volharding.

4 – “Ik ken mijn grenzen en bewaak die zodat ikzelf en anderen daar niet overheen gaan.”
Grenzen stellen hoort bij het Houtelement. Daarbij is het niet alleen belangrijk om te weten waar je grenzen liggen, maar ook dat je je aan die grenzen houdt. Naar anderen toe maar ook zeer zeker naar jezelf toe! Want die grenzen zijn er niet voor niets. Wanneer je toestaat dat jijzelf of anderen herhalend over jouw grenzen gaan zal je dit veel energie kosten. Je houtenergie zal vastlopen met als mogelijk resultaat klachten als hoofdpijn, nek- en schouderklachten, stress, PMS, spanningen, rusteloze benen, stijve spieren, kort lontje, oogklachten, en uiteindelijk ook vermoeidheid en andere Aarde-energieklachten.

5 – “Ik geniet iedere dag van wie ik ben en van het leven dat ik leid.”
Genieten hoort bij het Vuurelement. Genieten van het leven, van jouw leven en van de persoon die je nu bent. En dat mag je ook uitstralen! Deze affirmatie helpt je om dat vuur in je leven weer (meer) aan te wakkeren. Je bent het waard om te genieten en te stralen. En als dat op dit moment niet zo goed lukt wordt het tijd om dat weer aan te trekken. Genieten komt niet altijd zomaar aanwaaien, je speelt er zelf een hele grote rol in door je mindset te veranderen en de genietmomenten te willen zien. Als je bewust op zoek gaat naar wat er te genieten valt zul je nog heel veel mooie dingen tegenkomen op je pad. En je zult merken dat het steeds makkelijker wordt. Bewust genieten wakkert de Vuurenergie aan en helpt klachten voorkomen of verminderen als slaapproblemen, onrust, nervositeit, onregelmatige hartslag, problemen met intimiteit, verminderd zelfvertrouwen, depressiviteit en stemmingswisselingen.

Tekst: Jeanine Hofs

Welke affirmatie resoneert met jou en waarom? Jeanine Hofs hoor het graag van je  in het ‘reactieveld’ op haar website.

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda