blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Vier sterren voor 'Maak werk van je droom!' - recensie

Dream big“, is de boodschap die je meekrijgt als je de gebruiksaanwijzing leest van het kaartendeck Maak werk van je droom! van Louisa Perreyn. De 52 kaarten kun je toepassen als je een vraag hebt die betrekking heeft op het realiseren van, juist: jouw droom. En dat kan natuurlijk van alles zijn.

 

Positieve gedachten

Positieve gedachten en de bijbehorende positieve gevoelens maken dromen tot realiteit.

De uitspraak “If you can dream it, you can do it” van Walt Disney is voor Perreyn een belangrijke leidraad in haar werk. Naast het maken van kaarten is ze ook dreamcoach binnen haar bedrijf Droomwerk. Ze begeleidt hierin mensen op zowel persoonlijk gebied als bij hun carrière.

Een vrolijk dek met lieve, warme illustraties van Marisabel Munoz. Deze geven de kaarten een hoog knuffelgehalte, maar ook een extra stimulans om de boodschap tot je te nemen. Spijtig is wel dat er bijna alleen maar meisjes en vrouwen op de kaarten staan, dat had best afgewisseld mogen worden met wat meer afbeeldingen van de mannelijke helft van onze medemens.

Positiviteit

De boodschappen zijn unaniem positief. Zo word je gestimuleerd om je eigen talenten te zien, word je gemotiveerd om vol te houden omdat je het echt kunt en krijg je raad je eigen ondersteunende dreamteam te bouwen.

Dat is heel prettig als je aan dromen werkt. De gedachte erachter is dat het je dan ook sterker maakt in het verwezenlijken van wat je wilt als je de kaarten regelmatig gebruikt, totdat je uiteindelijk van je droom werkelijkheid maakt. Dat kan ook, want de kaarten zijn lekker stevig, dus je kunt ze vaak gebruiken.

Allemaal positief dus en heel prettig. Ondanks dat je veel van de boodschappen zelf ook wel bedacht zou kunnen hebben, is dit deck toch een steuntje in de rug. Vooral als je ze beziet vanuit je vraag van het moment. Ben je het type dat af en toe streng moet worden toegesproken? Ben jij bij uitstek gebaat bij wat opbouwende kritiek op zijn tijd? Is Cynisme je tweede naam? Dan is dit niet jouw set kaarten. Ga dan gerust op zoek naar een iets steviger aanpak.

Recensie José VandeHoef voor kaartkunde.nl


http://www.kaartkunde.nl

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda