blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Verrassend anders - recensie

Ik ben dol op inzicht-, tarot- en orakelkaarten. Ik heb dan ook heel wat verschillende soorten, van de Moeder Aardekaarten tot Engelenkaarten. Maar het allerliefst….heb ik het levenskunstspel.
Het levenskunstspel is verrassend anders, want het geeft geen antwoorden, maar stelt jou de vragen. In mijn ervaring zijn dit verrijkende, prikkelende vragen die je werkelijk op een andere manier naar je eigen leven laten kijken.

Het Levenskunstspel van Anky Floris bevat 52 kaarten met levensthema’s waar, naast een afbeelding, ook drie vragen op staan. De afbeeldingen zijn beeldhaiku’s© - tekeningen die gemaakt zijn uit één vloeiende lijn.
Anky Floris is kunstenares en levenskunstcoach, wat heeft geresulteerd in prachtig vormgegeven kaarten met inspirerende levensvragen.

De vragen op elke kaart nodigen je uit om na te denken hoe je zelf in het leven staat en hoe je op verschillende situaties reageert. Je staat even stil bij je eigen kwetsbaarheid en kracht, je persoonlijke geschiedenis, je invloed op de wereld om je heen, je eigen wereldbeeld. Ze verhelderen en verdiepen de inzichten over jezelf op een lichtvoetige manier. Anky nodigt je met haar levenskunstspel uit op zoek te gaan naar de kunst van het leven, naar blijmoedigheid, dankbaarheid en zingeving.
Het levenskunstspel verschaft je een toegankelijke manier om in gesprek te komen over hoe je in het leven staat. Als je zin hebt in een spontaan, maar ook diepzinnig gesprek met je vrienden of je partner, is dit levenskunstspel een aanrader.

Wat mij zelf heel erg aanspreekt aan de levenskunstkaarten is dat er vragen op staan, in plaats van antwoorden, zoals bij zoveel andere inzichtkaarten. Ik vind het heerlijk om zelf na te denken over een vraag en verrast te worden door mijn eigen antwoord. Bijvoorbeeld een nieuw inzicht of voornemen om bepaalde aspecten van mijn leven anders te benaderen.
Ik heb al zo vaak gemerkt dat de beeldhaiku’s op de kaarten en de vragen, die combinatie dus, iets nieuws in mijn wakker maakten. Een verlangen in mijzelf om de schoonheid van bepaalde levenservaringen te zien en er lichter in te gaan staan. Dat is toch precies wat je wilt: even opgetild worden? Wat mij betreft: check! Dat zul je zeker ervaren bij het Levenskunstspel…..

Hoe ik het levenskunstspel gebruik:
- Wanneer ik zin heb in een inzichtmoment. Ik pak regelmatig een kaartje.
- Bij coachingsgesprekken (mijn werk).
- Tijdens koffieochtendjes met vriendinnen (“kaartje doen?”).
- Tijdens etentjes met vrienden……
- Bij trainingen als introductie van een persoon.

Het moge duidelijk zijn: ik ben fan van Anky Floris’ levenskunstspel. En van haar beeldhaiku’s….
Dit is echt een prachtig spel om jezelf cadeau te doen. En al je vrienden!

Recensie: Fanny van der Horst


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/01/2021 23 januari - 4 februari 2021: het Gele Zon levenspad
11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
07/01/2021 De Heilige Nachten - een verslag
 

Agenda