blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Van diep gekoesterde wens naar indrukwekkende herinnering - recensie

Als ik 'Gaia's Kracht' opensla met als reden er een recensie over te schrijven, valt mijn oog op de signering voorin. Voor Krista, staat er geschreven, veel aardekracht van Gaya gewenst. Roelien de Lange. Als de woorden tot mij doordringen sla ik het boek weer dicht en glijden mijn vingertoppen over de labels die boven de bladzijdes uitpiepen.

 

De blauwe labels in mijn 'reisgids' van schrijfster, kunstenares en sjamaans docent Roelien de Lange verwijzen naar indrukwekkende herinneringen, de groene naar diep gekoesterde wensen. Na een krachtplaatsen-workshop van Roelien heb ik het boek uit haar handen mogen ontvangen en heeft het ons gezin naar veel indrukwekkende plaatsen geleid. Van Maria van de Runxputte in Heiloo naar de staande stenen van Bretagne. Van de mystieke bronnen van Glastonbury naar de Tempel van de Zee in Tulum, Mexico. En steeds voert Roelien je op dezelfde wijze mee. 

Elk hoofdstuk begint met een magisch moment van de schrijfster op de krachtplaats. Dan wordt de plaats en de geschiedenis ervan beschreven. Persoonlijke ervaringen benadrukken de kracht van de plaats. En elk hoofdstuk wordt afgesloten met een visualisatie, oefening of ritueel. Op deze manier is het dus ook mogelijk om de krachtplaatsen in spirit te bezoeken. 

Met het bezoeken van de krachtplaatsen op Moeder Aarde, fysiek of in spirit, blazen we het web van energie rond de aarde weer nieuw leven in, aldus Roelien de Lange. Zij nodigt je daarom uit om mee te werken aan het herstel van de oude krachtplaatsen en het bouwen van nieuwe zodat ook jij keer op keer de aardekracht van Gaia mag ervaren.


Krista Feije


https://onzelieveaardevrouwe.blogspot.com

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda