blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 3e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Talentontwikkeling met kleur

Het meest bekende zintuig om kleur te ervaren zijn de ogen. Wist je dat al je andere zintuigen er ook bij betrokken zijn? Kleur is 24/7 aanwezig een daarom zo voor de hand liggend om mee te werken. Kleur is een gezonde frequentie die we nodig hebben om ons in ons kracht te blijven en om iets tegenover het bombardement van frequenties te zetten waar wij dagelijks aan blootgesteld worden. 

WIFI, 4G, 5G. We willen meer en sneller communiceren, maar vergeten daarbij een groot natuurlijk talent dat mensen en dieren gemeen hebben: telepathisch communiceren. Hoe meer straling er om ons heen is, hoe minder we gebruik kunnen maken van onze natuurlijke talenten, ons aurisch veld raakt zwaar verstoord. Vandaag hoorde ik weer eens een juichend bericht over de ontwikkelingen tot digitale telepathie om mensen met hersenletsel te helpen communiceren. Geweldig! Tegelijkertijd ontstaat bij mij dan de vraag: hoe kan het dat het grootste deel van de mensen nog steeds niet gelooft in natuurlijke telepathie, dat er angstvallig wordt vastgehouden aan chemische, digitale nabootsingen van wat Moeder Aarde ons heeft geschonken? Er worden steeds meer dingen ontwikkeld die ons mogelijkheden schenken, maar tegelijkertijd incapabel maken en afhankelijk. Voor mensen die een zwaar ongeluk hebben gehad kan het een uitkomst zijn. Maar de gewone man die sceptisch staat tegenover natuurwijsheden is jubelend blij met de volgende ontwikkeling in de reeks van computers die gedachten, emoties en dromen ontcijferen.

Mijn missie is om mensen weer te laten geloven in zichzelf, in hun eigen talenten. We kunnen veel, heel veel. Stap één is het vertrouwen terugkrijgen dat je het kan! KLEUR is je grote leermeester, heelmeester, je steun en toeverlaat.

Waar zit je kracht, je talent? Wanneer voel jij je geweldig en kan je dat gevoel oproepen voor jezelf, zodat je op moeilijker momenten je kunt voeden met optimisme, ruimte en liefde? Welke zintuigen gebruik jij het meest bij het werken met kleur en kun je dat uitbreiden naar je andere zintuigen?

Start gewoon eens met het verbinden met een kleur. Pak een sjaal of ga voor een schilderij zitten. Als het even mogelijk is, loop dan naar buiten. Kijk naar een plant. Focus je op de kleur voor je en stel je voor dat je je helemaal onderdompelt in die kleur en dat je helemaal gevuld bent met die kleur, alsof je een fles bent. Doe dit een minuutje, of langer als je dat prettig vindt. Zo, dat was een één-minuut-meditatie. Eenvoudig en doeltreffend. Doe dit zo vaak je er aan denkt. 

Tekst: Margo Ruiter


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

14/11/2017 Legging met de edele stenen voor de week van 13 november 2017
14/11/2017 De nieuwe maan van 18 november 2017
10/11/2017 9 - 21 november 2017: het Witte Hond levenspad
03/11/2017 Hoe nieuwjaarsdag je dichter bij jezelf brengt
 

Agenda

17/12/2017 Levensbomen en 13 heilige nachten - jaartraining Marjanne Huising
12/01/2018 Jaarcursus Krachtdieren - Petra Stam
13/01/2018 Jaarcursus Krachtdieren - Petra Stam