blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Spot on! - recensie

Spot on!! Dat is de beste manier voor mij om mijn ervaringen met de Hemelse Hond kaarten weer te geven. Ik ben er dan ook ontzettend Blij mee!
De kaarten hadden meteen een bepaalde aantrekkingskracht op mij, want ik werk graag met kaarten EN met Honden. Toen ik de splinternieuwe set echter in handen kreeg, zag die er weliswaar prachtig uit, maar hij voelde niet meteen ‘eigen’ (ik ben HSP, vandaar ;)) Ik was daarom blij met de suggesties in het bijbehorende boekje, om je eigen energie aan de kaarten te geven. Daarna was het helemaal oké en kon ik ermee aan de slag.

Ik heb de kaarten zowel voor mezelf gebruikt als in mijn werk met mensen die nieuwsgierig zijn naar de Wijsheid van (hun) hond(en)  Het gaat hierbij voor mij altijd over een stukje verdieping. En deze kaarten hebben een Diepgang die ik niet eerder ben tegengekomen bij een kaartenset…

De kaarten maken feilloos zichtbaar wat gezien wil worden of wat om aandacht vraagt.

Ik geloof dat de Intentie waarmee de kaarten zijn gemaakt hier een belangrijke rol in speelt (De kaartenset is opgedragen aan de honden die belangrijk zijn -geweest- in het leven van de makers. Hun foto’s staan voorin het boekje) De eenvoudige, speelse vormgeving, zorgt er vervolgens voor dat de boodschap altijd binnenkomt:

De ene keer spreekt de illustratie -allemaal mooie hondenplaatjes!- tot de verbeelding, de andere keer is het bijbehorende themawoord heel treffend, of brengt juist het kleine, aanvullende zinnetje precies die boodschap over die je op dat moment nodig hebt.

En mocht het dan toch nog niet helemaal duidelijk zijn wat de energie van onze wijze viervoeters je wil vertellen, dan kun je nog de uitvoeriger toelichting in het boekje raadplegen.

Hier vind je ook bij elke kaart een aantal aanvullende ‘Kluiven’ om concreet mee aan de slag te gaan of verder over na te denken. Dit brengt je steeds een stapje verder.

De hondgerelateerde woordkeus zowel op de kaarten als in het boekje, houdt de boodschap licht, zonder de betekenis af te zwakken. Alles ‘klopt’ gewoon aan deze set!

Tot slot wil ik nog een persoonlijke ervaring delen.

Ik ben pas 50 geworden en ik wilde graag een kaart trekken vanuit de vraag welk thema mijn nieuwe levensjaar draagt. Hierop trok ik de kaart ‘Horen bij – Ga op zoek naar jouw roedel’.

Dit verwarde me in eerste instantie een beetje, juist omdat ik nog niet zo lang geleden tot de ontdekking ben gekomen dat ik ‘op mezelf staand’ het beste tot mijn recht kom.

Maar ik weet ook dat de kaarten zichtbaar maken wat je zelf (nog) niet goed kunt zien…

Dus las ik de toelichting in het boekje, ging aan de slag met een van de ‘kluiven’ en trok vervolgens nog een kaart. Dit keer vanuit de vraag wat mij zou kunnen helpen om Mijn Roedel te mogen Ontmoeten & Verwelkomen in mijn Leven. Hierop trok ik de kaart ‘Helderheid’.

Meteen bij het omdraaien, werd ik geraakt en zag ik, wat een seconde eerder nog een blinde vlek was: Dat wat ik voor anderen doe -Helderheid scheppen- mag ik nu ook voor mezelf (leren) inzetten Y

Soms ligt dat wat je zoekt of nodig hebt, pal voor je snufferd. Hoe fijn en bijzonder is het dan als de Wijsheid van de Hemelse Honden je helpt om dat te kunnen Zien…

Recensie: Sandra Dolk, HartWerker bij Building Bridges – Hartsverbinding tussen Mens & Dier

https://www.facebook.com/HartsVerbindingMensenDier

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda