blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Spica als rijzende ster

Ben je in Nederland geboren en valt jouw verjaardag in de periode 18 oktober tot en met 7 december, dan is Spica jouw rijzende ster. De naam Spica betekent letterlijk ´bloeiwijze´. Spica bevindt zich op de plaats van de korenaar in het sterrenbeeld Maagd en symboliseert de gaven van de aarde aan de mensheid. De korenaar is een symbool van vruchtbaarheid van de aarde, ontkieming en groei door solitaire kracht, ontwakend leven en overvloed. Een zaadje moet eerst kiemen en uitgroeien tot een volwassen plant en pas dan kan er weer sprake zijn van bloei, een korenaar. Er moet dus rijping plaatsvinden. Spica staat symbool voor het natuurlijke proces van rijping zoals in de mythen wordt verteld. Dit proces is een belangrijke bron van kennis en wijsheid die noodzakelijk is voor de mensheid.

Als Spica je rijzende ster is, dan kom je op je levensweg de natuurlijke cyclus van rijping tegen. Je komt pas tot bloei als je dit proces hebt doorgemaakt. Dan kun je beschikken over de bijzondere kwaliteiten die tot dat moment latent aanwezig waren. Daarmee steek je boven het gemiddelde uit. Je hebt met de kwaliteiten van wijze oude vrouw werkelijk iets toe te voegen aan deze wereld, onafhankelijk of je een man of een vrouw bent. Spica is niet verbonden met een bepaald levensgebied of een beroep, maar met vruchtbaarheid in het algemeen. Alles waarmee je in aanraking komt, gaat bloeien. Op welk gebied en in welke mate is afhankelijk van je karakter, maar vooral van je bereidheid om je onschuld te durven verliezen in je gang door de onderwereld. Alleen dan kom je er met een gerijpte wijsheid weer uit en bezit je de levengevende gaven van de vruchtbaarheidsgodinnen.

Uit: 'De sterren van je leven - en het verhaal dat zij te vertellen hebben', Ria Borst, Ineke Bergman, Paula van Kersbergen, Vera Verhagen

De rijzende ster verwijst naar wat je van je voorouders hebt meegekregen. De dalende ster verwijst naar een goddelijke gave die je los van je achtergrond als individu hebt meegekregen. Mensen met dezelfde rijzende ster hebben niet per definitie dezelfde dalende ster.


http://www.desterrenvanjeleven.nl

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda