blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

SoulCollage® en tuinieren

Ik mag heel graag tuinieren en breng daarom ook veel tijd door in de tuin (wat veel wieden inhoudt). Het is net levend schilderen. Je plaatst planten bij elkaar, die hun eigen leven gaan leiden en daardoor een orkest van kleuren en geuren voortbrengen. 

Tuinieren lijkt ook heel erg op het SoulCollage® proces; we hebben een orkest aan innerlijke delen die in ons leven. Innerlijke delen die het beter met de één dan met de ander kunnen vinden, net zoals bij planten. Delen die sommigen overwoekeren. Delen die door de slakken opgegeten worden (zou je kunnen vergelijken met externe factoren die sommige van onze innerlijke delen klein maken). Met SoulCollage® zijn we als het ware aan het tuinieren binnenin onszelf. Hier een beetje extra voeding, daar wat wieden en water geven, totdat er een harmonieus orkest van blije, innerlijke delen is ontstaan. Delen die dan de hoogste potentie van de zielsessentie leven.

Ik leef tegenwoordig een stuk trager dan ik eerder deed. Nog meer kan ik vanuit de rust mijn innerlijke delen observeren en mij verbinden met mijn hogere bewustzijn, waardoor ik gewoon bén, alle stemmen zijn even stil. Wanneer we onze innerlijke delen even tot rust kunnen brengen, is dat een groot goed. Vanuit de stilte en het pure bewustzijn kun je dan zaken heel helder zien.

Hoeveel rust en stilte geef jij jezelf? Vind je het moeilijk om stil in je hoofd te worden? Onderzoek dan eens welke stemmen, welke innerlijke persoonlijkheden er veel aan het woord zijn. Schrijf eens op wat ze zeggen, voelen, willen en denken. Door ze te horen en ze een plek te geven worden ze vaak vanzelf stiller. Maak een kaart over ze en vind hun kracht. Door jezelf op deze manier te leren kennen ontstaat er steeds meer innerlijke balans en innerlijke rust.

Tekst: Lucy Schaaphok


http://www.lucyschaaphok.nl

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuďtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda