blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Reisverslag, echte liefde en veel te leren - recensie

En weer is een boek uit zonder dat ik er klaar mee ben! Hoe ze het doet, doet ze het, maar ook nu weer merk ik dat de boeken van Linda Wormhoudt voor mij niet alleen maar 'leesvoer' zijn.

Wie het boek 'Nephilim' heeft gelezen alsof het een fantasyroman was, en op dezelfde manier Beschermheer denkt te lezen, komt bedrogen uit. Daar waar 'Nephilim' zich nog leende voor kop-in-het-zand-gedrag, is dat nu onmogelijk geworden. Het boek zal dan ook voor sommige mensen onleesbaar zijn. Maar o, wat hoop ik dat ze het boek toch een kans willen geven! Als er ooit een boek geschreven is waarin in verhaalvorm meer te leren was dan in dit boek, dan heb ik het nog niet gevonden.
'Beschermheer' vertelt over eigen landsgeschiedenis, geschiedenis van naaste buren, heftige dwalingen en nooit vertelde gruwelen uit het echte dichtbij ons liggende verleden. Maar het vertelt ook van en over echte liefde en over rituelen. Oppervlakkige maar ook heel diepe rituelen. Met humor en met scherpe opmerkingen doorspekt, is dit een reisverslag annex liefdesverhaal annex leerboek dat je eigenlijk niet mag missen.
Op sommige momenten realiseer ik mij dat de schrijfster ons een zo innige kijk op haar wereld gunt dat het bijna teveel wordt; mag ik dit wel lezen, wil je wel dat iedereen dit weet?
Ik herken veel, dingen waarover ik maar met een enkeling spreek, en leer nog meer over datgene wat ik nog niet (her)kende.
Middels een verhaal binnen een verhaal neemt Linda ons mee naar een andere wereld en naar werelden die binnen onze eigen landgrenzen wonen. Ik zou zeggen, keep an open mind, en duik erin. Laat je meevoeren en verwonderen. Het zou zo maar kunnen dat je een mooie reis beleeft.

Recensie: Singels, bol.com


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda