blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling

‘Een inzicht of ingeving zonder dat je eerst hebt nagedacht’, zo zou je intuïtie kunnen omschrijven. Intuïtie komt rechtstreeks vanuit je innerlijke bron (jouw ziel) en alle boodschappen die je ervan mag ontvangen zijn zuiver en bedoeld om je te laten groeien. Eigenlijk is het een hulpmiddel om met jouw ziel te kunnen communiceren.

Ons hoger zelf is verbonden met de ziel en kent al onze wensen en verlangens, maar ook ons verdriet en onze pijn. Het luistert en zoekt naar oplossingen in het universum. Vervolgens krijgt de ziel van ons hoger zelf de antwoorden die via intuïtie ontvangen worden.

Ondanks dat het best lastig is om intuïtie in woorden te omschrijven lukt het auteur en transformatiecoach Saskia Basten op een treffende manier. In alle eenvoud kan zij de lezer uitleggen wat het doel is (jezelf beter leren kennen), hoe je het herkent en welke aspecten van belang zijn. Door de voorbeelden uit haar praktijk, gecombineerd met het Maankind sprookje, wordt intuïtie bijna tastbaar gemaakt.

Ontwikkel je intuïtie en beantwoord je levensvragen bestaat uit 7 hoofdstukken die langzaam opgebouwd worden. Nergens zweverig of vaag, maar veelal realistisch. De symbolen of wegwijzers zijn korte stukjes tekst die de essentie goed weergeven. De visualisaties en schrijfopdrachten zijn makkelijk uitvoerbaar en leveren meteen wat op. Aan het eind heb je leren onderscheid maken tussen intuïtie en je denkende brein of gedachten, tussen intuïtie en ego. De bonus is dat je tegelijkertijd je sensitiviteit en alertheid helpt ontwikkelen.

Saskia Basten leert je de taal van de ziel te verstaan door het ontwikkelen van je intuïtie. De werkelijk prachtige cover is gemaakt door Gerry Ton en maakt het boek meteen al geslaagd! De inhoud, waar het tenslotte om gaat, is van grote waarde en brengt je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling.

Recensie: Marjan van Druenen

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda