blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Oproep: ervaringsverhalen over de natuur als medicijn

Gerwine Wuring doet momenteel onderzoek voor haar nieuwe boek 'Natuur als medicijn', dat voorjaar 2014 zal verschijnen. Zij richt zich hierbij vooral op het werken met de energieën, de spirits en de helende krachten in de natuur. Om daarmee anderen te stimuleren ook te gaan werken met de natuur als medicijn. Gerwine is op zoek naar ervaringsverhalen.

Gerwine: “Het gaat me om de technologie en de essenties achter de werking van deze krachten, wat doet die spirit van de natuur met ons? En op welke niveaus kunnen we dan heling ervaren en bewerkstelligen? Welke mensen werken daarmee in Nederland en hoe werken ze dan met die energie. Dus het wordt geen receptenboekje, het zal wel weer een mix worden van achtergronden, filosofie&theorie, nut en noodzaak, naast ervaringen, oefeningen en tips om zelf aan het werk te gaan. Vergelijkbaar met ‘De aarde roept…', ook een uitgave van A3 boeken. En het mag om heel diverse invalshoeken gaan, mensen die natuur in sacred dans gebruiken bijvoorbeeld of met boomgeesten werken, aurareading, coaching... maar ook Nederlandse wilderniservaringen.
Het boek mag een brug tussen reguliere gezondheidszorg, wetenschap en natuur-spiritualiteit worden. Ik voel dat ik heel graag een bredere beweging op gang wil zetten hierin, of als ze er al is me daarbij aansluiten. En omgekeerd wil ik ook kijken naar de wisselwerking: 'Helende de aarde, helen we ons zelf...' Momenteel voer ik met allerlei mensen gesprekjes op zoek naar de woorden, de invalshoeken, de inzichten en werkwijzen.

Oproep: Schrijf jouw verhaal over de natuur als medicijn. Ik zou heel graag ook van jou willen horen hoe jij werkt met de natuurenergieën. Welke helende krachten ervaar jij van de natuur en hoe werken die dan door? Wat bemerk jij daarvan in je lijf, je emoties, gedachten en handelen. Hoe ben jij tot deze wijsheid gekomen en hoe beweeg je daarmee in onze wereld?
Stuur me jouw persoonlijke ervaringen binnenkort per mail. De eerste vijf krijgen als dank in ruil een exemplaar van mijn boek 'Spiegelingen Mens&Natuur'. En het verhaal dat het meeste mijn project voedt en goed doet stuur ik het boek 'De aarde roept…'. Over de uitslag mag gecorrespondeerd ;-}. Graag je reactie vóór 15 juni naar aerda@aerda.nl. En weet dat als ik jouw ervaring of deel van je verhaal in het boek benut, je daarover bericht krijgt, opdat je je instemming kunt geven over de wijze waarop ik dat doe. Je naam wordt sowieso vermeld in het overzicht van de mensen die me geholpen hebben met het boek.”

 


http://www.aerda.nl

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda