blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Oplopende spanning: de Toren - zo boven zo beneden!?

Tarotkaart de Toren toont mooi wat er astrologisch in de lucht hangt de komende tijd, namelijk het vierkan...t tussen de planeten Uranus en Pluto.
Een vierkant (90º) tussen planeten betekent spanning en stress. De grote jongens Pluto en Uranus staan exact vierkant van 16 mei tot 2 juni. Dat is de piek, maar de spanning is zeker voelbaar van begin mei tot en met half juni. Dit vierkant komt af en aan terug tot en met begin 2016.

Pluto staat in Steenbok en Uranus in Ram: Steenbok is een aardeteken en heeft te maken met de top bereiken, structuur, discipline, ook met grote bedrijven, banken, etc. Pluto is de planeet van dood en transformatie, (on)macht, corruptie en de massa, en heeft een link naar olie, nucleaire energie, wapens. Pluto brengt diep weggestopte behoeften naar de oppervlakte, ook als dat ten koste van de orde en structuur gaat.
Ram is een vuurteken en heeft te maken met wilskracht, IK, nieuw begin, grote drive, soms agressie. Uranus is de planeet die (onverwacht) verandering brengt, vernieuwing, revolutie; heeft een link naar explosies en elektriciteit.
De directe spanning tussen Uranus en Pluto geeft wereldwijd verandering en transformatie. De grote instituten (banken, regeringen, Vaticaan, industrieën) zullen waarschijnlijk nog harder gaan optreden om hun macht te behouden, dreigen met nucleaire acties of rampen veroorzaken, de waarheid verdoezelen. Maar Pluto zal de onderste steen boven halen en het oude systeem vernietigen. De massa kan ook invloed uitoefenen: opstanden, demonstraties, informatie openbaar maken, etc. Hervormingen zijn nodig om meer gelijkheid en bevrijding te bereiken – zowel mondiaal als individueel.
Voor de individu kan het betekenen dat starre bouwwerken van het ego instorten en dan geldt: hoe langer en steviger je aan oude, niet meer werkende dingen vasthoudt, hoe harder je zult vallen (zoals bij de Toren!). Luister naar je intuïtie, ga niet in extremen, zoek creatieve oplossingen, vind Jezelf, houd niet vast aan het oude uit angst voor loslaten, zet je positieve kracht en talent in de wereld. Als de baanbrekende invloed van Pluto ons openbreekt, laat het licht binnen, kan de ziel zichzelf vernieuwen, ontdekken we de mogelijkheden en voelen de wilskracht om werkelijk te leven (in plaats van te overleven).

Tekst: Petra Stam


https://www.facebook.com/#!/PythiaTarot

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda