blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Ľ Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Ontwikkel je intu´tie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie

Luister naar je ziel. 
Je ziel is een zuiver innerlijk kompas. 
Het stuurt je altijd de juiste kant op.

Basten heeft een wetenschappelijke achtergrond en ontdekte gaandeweg dat er meer was dan dat. Ze is zich gaan verdiepen in intuïtie en heeft zich daarin grondig geschoold en ontwikkeld. Op dit moment is ze eigenaar en ontwikkelaar van Het Transformatiehuis, waarin ze coach en trainer is. In Het Transformatiehuis staat verbinding voorop, dit is terug te lezen in het boek waarin ze intuïtie in verbinding brengt met de lezer zelf.

In dit boek beschrijft Basten op een heel heldere, nuchtere manier wat intuïtie is. Stap voor stap wordt uitgelegd waar het vandaan komt, hoe je het kunt herkennen en het belangrijkste: hoe je ermee kunt werken. Op een praktische manier leidt ze je middels oefeningen steeds een stapje verder. Het uiteindelijke doel is leren in gesprek te gaan met wat er innerlijk beweegt zonder gekleurd te worden door eigen overtuigingen. Je krijgt eigenlijk een tool aangereikt die van origine in je zit, alleen door opvoeding en maatschappij mogelijk is ondergesneeuwd. 

De aanspreekstijl ervaar ik soms als simpel waardoor ik het gevoel krijg dat het voor een puber is geschreven. Daarnaast zijn de eerste tien bladzijden in een hele andere stijl geschreven waardoor ik het gevoel krijg dat de schrijfster zich verontschuldigd voor het schrijven van dit boek. Het herhalen dat het niet zweverig bedoeld is, geeft het gevoel dat ze zich aan het indekken is om voor zweverig uitgemaakt te worden.

Het leuke in het boek is, dat er in drie delen een sprookje wordt verteld dat de inhoud van de rest ondersteund en dat echt zo prachtig is, dat ik het achter elkaar heb uitgelezen.

De oefeningen die beschreven zijn in het boek zijn een aanwinst voor je zelfontwikkeling.

Ik vind overigens dat elke puber dit zou moeten lezen en het zich eigen zou mogen maken.

Helene Korver

 

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda