blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Nieuwe maan vrijdag 17 augustus 2012

Als het nieuwe maan is, staan Zon en Maan in hetzelfde astrologische teken. Dat maakt het een tijd van een begin en van een eind. Maan en Zon staan vrijdag 17 augustus 2012 in Leeuw, wat dit tot een creatieve tijd maakt, een tijd om trouw te zijn aan jezelf, om vanuit je hart te leven en jezelf te tonen zoals je werkelijk bent. De Zon regeert over Leeuw en zal je uitdagen om te stralen. Het thema dat in deze periode speelt is ‘inzicht en waarheid’.

Waarheid en duidelijkheid zijn onder dit teken niet zo moeilijk, want waarschijnlijk heb je al gezegd wat je op je hart hebt voordat je hebt nagedacht. Introspectie en inzicht horen bij de nieuwe maan, maar onder het teken Leeuw is dat lastig, omdat de vuurenergie aandacht en beweging zoekt in plaats van rust en stilte. Toch kun je juist nu je ware emoties voelen opkomen, je dromen, je hoop, je passie of verlangens. Geef ze ruimte, erken ze en onderzoek welke er uitgeleefd kunnen of mogen worden. Door dit te realiseren, kom je dichter bij Jezelf. Ook ideeën en einddoelen die al een tijdje liggen te borrelen, kunnen nu tot uitdrukking komen, misschien zelfs op hulp rekenen.

Visualisatie:
Ga onder de sterrenhemel zitten en luister naar wat de kosmische energie je aan inzichten en inspiratie doorgeeft. Visualiseer dan dat je tussen de bewakers, de Leeuw van het Verleden en de Leeuw van de Toekomst, doorloopt. Als je door de poort gaat, word je je volledig bewust van wie je Bent. Integreer al je Ik-Ben-kracht en laat alle creatieve en passionele energie toe. Probeer jezelf op te tillen voorbij je kleine zelf. Neem de kracht die je ervaart in je op en draag die bewust mee in het hier en nu. Het is een tijd om bruggen te slaan van de oude tijd naar een nieuwe tijd, zowel voor jezelf als individu als voor de planeet Aarde. Become you, Be who you want to Be, Be You!

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda