blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Nieuwe maan van 15 oktober 2012

Na een roerige tijd is de rust weergekeerd. De spanning die in de lucht hing neemt vooral af nu Uranus en Pluto van elkaar vandaan gaan (pas in mei 2013 zullen ze weer exact vierkant staan). Met Zon en Maan in Weegschaal zal de balans worden hervonden.

Tijdens de nieuwe maan staan Maan en Zon op precies dezelfde plek in hetzelfde teken, dit keer dus op 22 graden in Weegschaal. De Maan reflecteert minder licht dan in welke andere maanfase ook. Deze dagen uit je instinctief de energie van het maanteken en ligt je energie diep in jezelf. Minder zonlichtinvloed betekent minder helderheid, objectiviteit en zelfbewustzijn. Net als de natuur in deze tijd van het jaar zal ook onze aandacht op de binnenwereld zijn gericht, of je je dat nou bewust bent of niet… Interessant dus om in de gaten te houden hoe je je voelt rond het middaguur op 15 oktober, om na te gaan of deze gemoedstoestand bepalend is voor de komende maanperiode.
Van 12 oktober tot 10 november speelt het thema ‘overleven en transformatie’ een grote rol, wederom buiten én binnen onszelf. Het is een goede tijd om de balans op te maken, vooral over Weegschaalzaken zoals relaties, liefde, communicatie en je sociale leven. Zaken die over jou en de ander gaan. Ben je tevreden hierover? Hoe kun je jezelf hierin evenwichtiger voelen? Zijn er mensen die je wilt loslaten, zodat je niet aan het overleven bent, maar je kunt richten op leven zoals jij dat wenst?
Waarschijnlijk zul je meer behoefte hebben aan harmonie en schoonheid om je heen. Maak bijvoorbeeld je huis gezellig, geniet van schoonheid en/of kunst of versier een herfsttafel of -altaar.
De contacten met anderen lopen nu gemakkelijker: goede gesprekken, diplomatieke discussies, diepgang zonder de kans om pijnlijk geraakt te worden. Maar laat je niet volledig afleiden door buitenwereldzaken, ga ook het contact met je innerlijk aan: wat zegt je intuïtie? Wat vertellen je dromen je? Hoe zou je je relatie willen laten transformeren? Wat zijn je verwachtingen ten opzichte van anderen en hoe zet je die zelf in werking?

Onderstaande lijkt mij een goede overweging om mee te nemen:
“The purpose of relationships
is not to have another who might complete you,
but to have another whith whom
you might share your completeness!”
(ND Walsh)

Meer over deze maan, tips en praktische doelen of rituelen, natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in het boek ‘In het licht van de Maan’.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda