blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Nieuwe maan in Ram en voorjaarsthee

Het is lente! Gisteren vond de lente-equinox of lentenachtevening plaats, het astronomische begin van de lente. Dag en nacht zijn dan overal op aarde ongeveer gelijk. Tijdens de twee weken voor en na een nachtevening hangt er vaak spanning ...en chaos in de lucht. Dit komt doordat ook op astraal niveau alle levenselementen in nieuw evenwicht worden gebracht. Deze tijd biedt de mogelijkheid om zelf innerlijk en uiterlijk, intuïtie en verstand en mannelijk en vrouwelijk in balans te brengen. Maar aan orde gaat vaak chaos vooraf en die energie is nu voelbaar.
 

Net als het lentepunt staat ook de nieuwe maan (22 maart) in Ram. Dit vuurteken met Mars als bijbehorende planeet is gericht op actie en beweging. Die energie maakt dat je af en toe te snel wilt gaan. Als je niet oppast, ga je zelfs als een soort ongeleide projectiel te werk. Het kan dan ook zwaar vallen om je tijdens deze nieuwe maan terug te trekken en inzicht te krijgen in waar je nu werkelijk voor wilt of zou moeten gaan.
Neem tijdens deze nieuwe maan de rust om je hoofd leeg te maken en de energie in je op te nemen. Dit is een goede tijd om met nieuwe dingen te beginnen, maar met name om nieuwe ideeën te ontwikkelen over datgene wat je al bezig bent neer te zetten.
Een voorjaarsthee van brandnetel en dovenetel zorgt voor balans, helpt je terug te komen op aarde en orde te scheppen in de chaos . De brandnetel heeft het vuur van Mars in zich, terwijl de dovenetel juist zachtmoedig is. Bovendien hebben ze allebei een reinigende en weerstandverhogende werking.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

16/09/2020 Indrukwekkende verzameling - recensie
15/09/2020 15 - 27 september 2020: het Witte Hond levenspad
12/09/2020 De nieuwe maan van 17 september 2020
11/09/2020 Levendig geheel - recensie
 

Agenda