blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Nieuwe maan en zonsverduistering van 21 augustus 2017

Ondanks dat het op enkele dagen na nog niet erg zomers is geweest, zijn we al in de periode van de Maan van het Hemelvuur belandt. Een benauwde nazomerdag kan nogal eens worden afgesloten met een onweersbui. Deze nieuwe maan valt tussen de oogstfeesten Lughnasadh en het Herfstpunt. Deze tijd is bedoeld om bij je eigen geestelijke oogst stil te staan. Bekijk je bereikte oogst alsook je gewenste oogst en stem die twee op elkaar af. Kijk eerlijk naar jezelf. Waardoor heb je iets bereikt of juist niet? Welke reacties volgden er op jouw acties? Ook de zonsverduistering helpt bij de reset die je wenst om een nieuwe start te maken. Hoe duidelijker jij weet welke veranderingen jij wenst en hoe je dat gaat doen, hoe sneller je weer licht ziet na de (zons)verduistering. Het thema bij deze nieuwe maan is ‘inzicht en waarheid’.

De Maan en Mars staan in de vroege ochtend (weer!) naast elkaar, maar ten tijde van de zonsverduistering in de avond staat de Maan al 8 graden verder. Toch geeft deze samenstand vuurenergie. Je kunt sneller geïrriteerd zijn en de drang om te doen wat je ervaart of voelt neemt toe: (you) put your money where your mouth is.

De Maan en de Noordknoop staan naast elkaar. Het geeft een gevoel van thuiskomen, van weten waar of bij wie je je thuisvoelt, op welke manier jij expressie kunt geven aan je gevoel. Omdat gevoel en doel op elkaar zijn afgestemd, weet je op welke manier je mogelijkheden kunt benutten om jouw geliefde levensdoel(en) te bereiken. Ook Mars en de Noordknoop staan bij elkaar, wat zelfverzekerd maakt en de bereidheid en daadkracht geeft om de baas te worden over je eigen levenstaken. Waarvoor voel je (positieve) vechtlust opkomen?
Verder staan Jupiter, Saturnus, Uranus én de Zwarte Maan gunstig ten opzichte van Maan en Zon. Dit maakt optimistisch, geeft enthousiasme om idealen na te streven (Jupiter), geeft doorzettingsvermogen en maakt betrouwbaar (Saturnus), maakt levendig, vindingrijk en intuïtief (Uranus) en maakt de omstandigheden zo dat je het gewenste emotionele contact krijgt dat je wenst (Zwarte Maan).

Deze avond is er een totale zonsverduistering. De Maan staat tijdelijk tussen de Zon en de Aarde in, waardoor het zonlicht sommige delen van de Aarde niet bereikt. Tijdens een eclips wordt het licht verduisterd en word je uitgedaagd om je bewust te worden van deze ‘blinde vlek’. Wat speelt er bij jou ten tijde van de zonsverduistering? Wat ervaar je rond 20.30 uur? Wat houdt je bezig? De planeetinvloeden op de Maan en de Zon (zoals hierboven beschreven) kleuren mede de invloed van de zonsverduistering en geven aan waar thema’s liggen om de komende maanden inzicht in te krijgen.
 

WORKSHOP TIPS:
Maan(kaart)workshop in Rotterdam tijdens de volle maan!

Tarotcursus in Ulvenhout (Brabant) start op 8 september.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda