blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Vers van de pers!

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Nieuwe maan en zonsverduistering 13 november 2012

Het is nieuwe maan én er is een zonsverduistering. De Maan schuift overdag voor de Zon en staat even precies tussen de Aarde en de Zon in. Het zonlicht bereikt de Aarde dan tijdelijk niet. Maan en Zon zijn verenigd in het waterteken Schorpioen – diepe gevoelens en emoties, kwetsbaarheid, passie, psychologisch onderzoek, crisis en wedergeboorte zijn thema’s die bij dit teken en dus bij deze maan-zonenergie horen.

De Maan is onzichtbaar en de Zon is verduisterd; het gaat er dubbel om wat je van binnen ervaart. Analyseer niet, maar VOEL wat je verlangens zijn. Door je met je gevoel te verbinden en de controle van het intellect even los te laten, voel je de waarheid van je hart. Een nieuwe maan geeft een nieuw begin aan en deze geeft nieuwe mogelijkheden en kansen die op één lijn liggen met je ziel. De maanenergie tesamen met de zonsverduistering zal uitvergroten en versterken wat nodig is om te transformeren in je leven. Ieder deel van jezelf dat je zou willen veranderen of zou moeten begrijpen, zal nu worden benadrukt. Graaf diep, laat los en ga naar de volgende fase in je leven. Klamp je niet vast aan vertrouwde gewoonten, want juist nu kan er een doorbraak zijn om van oude angsten en patronen af te komen. Raak vertrouwd met dood, sterven en verandering. Schorpioenentijd is de tijd van transformatie, zowel in de natuur als in onszelf. Om iets ouds achter te laten (te laten sterven) moet je vaak moed hebben. Bedenk dat energie niet verdwijnt, maar transformeert. Er kunnen rond deze nieuwe maan belangrijke situaties of gebeurtenissen zijn die zich de komende maanden als een rimpel op het wateroppervlak zullen verspreiden.

In deze tijd van metamorfose kan zich een grotere waarheid onthullen. Onbewuste en bewuste gevoelens of diepe emoties zullen (op een nieuwe manier) worden uitgedrukt en er is vertrouwen in een hogere goddelijke waarheid en orde. Schorpioen graaft en zoekt naar de waarheid. Dit kan dan ook de tijd zijn dat geheimen boven komen (zowel mondiaal als persoonlijk). Wat zich in de schaduw bevindt, zal zichtbaar worden…

Werk aan jezelf en volg je passie. Wees respectvol naar jezelf en anderen, maar wees bovenal authentiek en écht. Schorpioen draagt een tweede, hoger beeld in zich: de adelaar. Die zal tevoorschijn komen als het lage deel is overstegen en dat maakt dat een ware transformatie kan plaatsvinden.

(In Nederland zal de zonsverduistering niet te zien zijn – in Noord-Australië wel. Het astrologische effect is echter wereldwijd.)

“If you asked the shadows what they think about the sun
they would say they wouldn’t be able to live without it.”
(Nanuchka)

Meer over deze maanperiode en over de effecten en duur van zons- en maansverduisteringen in het boek 'In het licht van de Maan', Petra Stam en Marja de Zeeuw


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

07/05/2021 7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad
06/05/2021 De nieuwe maan van 11 mei 2021
24/04/2021 24 april - 6 mei 2021: het Blauwe Aap levenspad
22/04/2021 De volle maan van 27 april 2021
 

Agenda