blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Nieuwe maan en zonsverduistering 10 mei 2013

Nieuwe manen geven een nieuw begin aan en daaraan voorafgaand tijd tot introspectie. Als de donkere maan op 10 mei vanuit de Aarde gezien voor de Zon schuift, treedt er om 02.25 uur een zonsverduistering op: het zonlicht schijnt op de Maan en bereikt de Aarde tijdelijk niet. Dromen en voorstellingen beginnen zich te manifesteren na deze zonsverduistering in het aardeteken Stier. Dat past mooi bij de tijd van het jaar, waarin de natuur haar droomzaad heeft laten uitkomen en nu volop zichtbaar maakt. Door Stier ligt de nadruk op ‘alles wat van waarde is’. Dat kan geld zijn, maar ook eigenwaarde.

Sta stil bij de volgende vragen en bedenk wat je wilt eren of achterlaten:
- Welke oude waardesystemen herken je?
- Wat zijn jouw talenten?
- Welke belangen (waarden) staan centraal in jouw leven?
Dit is een vruchtbare tijd ,dus haal de aarde overhoop, verwijder het negatieve onkruid dat jou belemmert en groei!

Maan en Zon staan direct naast Mercurius, een samenstand die logisch verstand en intuïtie combineert. Focus is belangrijk, want anders bestaat de kans dat je je door eventuele spanning laat afleiden en alleen nog barrières ziet in plaats van de mogelijkheid om door te breken. Als je de focus op huiselijke of familiedrama’s legt, zul je van zijpad naar zijpad gaan en niet de kans pakken om nu te gaan voor wat voor jóu van belang is. Tijdens deze zonsverduistering kan namelijk de nadruk komen te liggen op de familietrots. Die kan te sterk of extreem zijn, zodat de status van de familie vóór het individuele geluk en de eigen vreugde gaat. De uitdaging is om vooral voor je eigen (innerlijke) goud te kiezen! Als je aan de oppervlakte van je gevoel blijft, zul je dat niet vinden. Met het nodige graafwerk kom je misschien donkere lagen tegen, maar ook glimmende schatten. Zie het als een alchemistisch proces, waarbij lood in goud wordt veranderd. Lood is het zwaarste en meest onedele metaal en staat voor gerichtheid op materie, wat verstarring kan veroorzaken. Het edele metaal goud staat voor zuivere, nobele eigenschappen, voor de geest die heerst over de materiële wereld en over de eigen natuur. Deze eigenschappen kun je je eigen maken door de diepere lagen te doorleven en daarna te overstijgen. Door te beseffen dat de zekerheid niet in materie wordt gevonden, maar in de geestelijke kracht. Door openheid van het hart wordt de ziel bevrijd uit de dichte materie en voelt zij zich vrij om te leven in plaats van te overleven. De schat ligt in principe begraven in jezelf (hoewel er ook de mogelijkheid bestaat dat er een financiële omwenteling buiten jezelf en/of mondiaal plaatsvindt in de komende periode). Ga echter niet voor klatergoud, neem tijdens deze zonsverduistering en de maanden erna je kans om lood werkelijk in goud om te zetten in jezelf! Ga voor je hoogste doelen, voor het hoogste goed zonder jezelf te verloochenen. Hiervoor hoef je niet een stereotype houding aan te nemen – juist niet! Voldoe aan je eigen verwachtingen en niet in de eerste plaats aan die van anderen. Wees trouw aan je beste zelf. Besef steeds dat je zult oogsten wat je zaait, dat na oorzaak gevolg komt, dus ga voor de zuivere inzet die jou de gewenste vruchten zal laten dragen later in het jaar.

Deze gedeeltelijke zonsverduistering is niet zichtbaar in Nederland (wel in Australië), maar astrologisch gezien heeft zij invloed op mondiale processen en persoonlijk vooral als in je geboortehoroscoop een planeet rond 19 graden Stier of Schorpioen staat.

Laat je hierbij inspireren door de betoverende, mysterieuze klanken van componist en pianist George Beentjes

Tekst: Petra Stam

 


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda