blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Nieuwe maan 19 juni en Midzomer 21 juni

Vandaag is de Maan niet zichtbaar vanaf de Aarde, een goed moment om je op je innerlijk te richten. Maar het feit dat deze maan in Tweelingen staat maakt dat lastiger, omdat het de zoektocht naar nieuwe dingen en nieuwtjes aanwakkert. Neem de tijd vandaag en morgen om in je geest duidelijk en helder te krijgen welke keuzes je hebt gemaakt en welke stappen nodig zijn om verder te groeien en je doel te bereiken.
 

Het doet me denken aan het Navaho-verhaal over de Tweelinggoden die op zoek gaan naar het huis van hun vader, de Zon. Ze volgden een heilig spoor en kwamen onder de grond bij de Spinnenvrouw. Zij is de helper op hun pad die uitlegt: “Het is een lange en duistere weg naar het huis van je vader, de Zon. Tussen hier en daar zul je gevaarlijke plaatsen moeten passeren: de dichtklappende rotsen, het opensnijdende riet, de openrijtende cactussen en het gloeiende zand."
De Spinnenvrouw gaf hen een amulet de ‘veer van de vreemde goden’ geheten, twee veren geplukt van een levende arend, en een levensveer om hun leven te waarborgen. Ze gaf hen een toverformule die de woede van eventuele vijanden zou bedaren: “Zet je voeten neer met stuifmeel. Zet je handen neer met stuifmeel. Zet je hoofd neer met stuifmeel. Dan zijn je voeten en je handen stuifmeel, zijn je lichaam en je geest stuifmeel en is je stem stuifmeel. Het spoor is mooi. Wees kalm.”
Als je gehoor geeft aan je innerlijke oproep, verschijnt er vanzelf een helper op je pad. Volg je hart, je ziel, en bewandel het pad dat bij je hoort; de Kosmische Moeder zal je beschermen op dat pad. Het stuifmeel staat symbool voor het pad en de veren van de adelaar, van de zonnevogel, helpen om veilig door de gevaarlijke plekken te komen.
Neem de tijd tussen nieuwe maan en Midzomer om duidelijk te krijgen wat jouw pad momenteel is, waar wil/ga/ben je naar op weg? Tijdens Midzomer, het moment dat de Zon het hoogste punt bereikt, kun je dit gaan vormgeven. Vier feest, maak je eigen (veren)amulet, zoek je eigen levensveer, gebruik je magie! Zet je stappen in het licht, bewust vanuit je innerlijke weten.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda