blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Nieuwe maan 13 december 2012

Na de twee eclipsen en de zielszoektocht van de afgelopen weken, brengt de nieuwe maan weer een nieuwe start. De thema’s van de eclipsen kunnen nog maanden doorspelen, maar zowel de Zon als de nieuwe maan staan in het vuurteken Boogschutter en leggen nu de nadruk op het bijstellen van je doelen, visies, dromen en idealen.

Boogschutter zorgt voor de behoefte om in beweging te komen en nieuwe projecten te starten, geeft enthousiasme, optimisme en gróte dromen! De Maan in een vuurteken werkt inspirerend en opwindend. Toch zeggen de omringende planetaire aspecten dat het goed is om voorzichtig te zijn met al het nieuwe dat nu op je pad komt. Wees niet te impulsief of spring niet zomaar in iets nieuws als het even goed voelt. Je kunt briljante theorieën bedenken en alles voelt klaar om er zonder twijfel in te springen… maar de realiteit is ook belangrijk. Is er een basis of spring je op goed geluk? Ga je voor een luchtkasteel of een reëel fundament? Hetzelfde geldt voor financiële projecten: zorg dat er een balans is tussen inkomsten en uitgaven en leg jezelf niet ondoordacht vast de komende weken.
Als je duidelijk, gestructureerd en eerlijk bent, kunnen nieuwe projecten wel degelijk van de grond komen. Droom dus zeker wel! Onderzoek magische gevoelens en gedachten of symbolen die je op je pad tegenkomt en probeer ze vorm te geven. Onderzoek ook voor jezelf: wat ben je bereid op te offeren voor je dromen? Het is nog steeds de tijd om stil te staan bij je droomzaadjes, om je bewust te worden welke hartenwensen daarin nu wérkelijk besloten liggen. Wil je iets toevoegen, weghalen of bijstellen? Deel het eventueel met anderen, discussieer, deel je zienswijzen, maar blijf wel bij jezelf - ook als de (traditionele) omgeving het afkeurt.
Zie jouw kwaliteiten, schaam je er niet voor en onderdruk ze niet. Als je dat namelijk wel doet, is er het gevaar dat het je schaduw wordt. Dat kan al gebeurd zijn, omdat anderen die bepaalde kwaliteit niet waarderen of erkennen. Neem tijdens deze donkere maan ook de tijd om je schaduw te onderzoeken: wat ligt er in je innerlijke rijk verborgen aan kwaliteiten die je hebt weggestopt maar eigenlijk (nu) hard nodig hebt?
Iedereen vertelt je wat je moet doen en wat goed voor je is. Anderen willen vaak niet dat je je eigen antwoorden vindt, ze willen dat je die van hen gelooft. Haal informatie uit je binnenwereld (in plaats van uit de buitenwereld), dat is de enige plek waar je ooit zult vinden wat je nodig hebt!

“The human soul has a still greater need of the ideal than the real. It is by the real that we exist; it is by the ideal that we live.”  Victor Hugo

Filmtip: ‘Peaceful Warrior’ of lees het boek ‘De weg van de vreedzame krijger’ van Dan Millman

Meer over deze maan, tips en praktische doelen of rituelen, natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in het boek ‘In het licht van de Maan, Petra Stam en Marja de Zeeuw


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda