blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Natuur als medicijn - nieuwe oproep!

Voor de zomer riep biologe, ecologe en druïda Gerwine Wuring mensen op om hun verhaal te vertellen over hoe ze werken met de helende krachten in de natuur. Ze kreeg veel respons en onder de inzenders verlootte ze een aantal van haar boeken. Ze heeft een nieuwe oproep en verloot deze keer onder de inzenders een exemplaar van ‘Aardevrouwen spreken’.

Een van degenen die in de eerste ronde een boek won, is Marijke Bakker. Zij vertrouwde Gerwine toe, dat ze liedjes hoort van verschillende planten en bomen: “Tijdens het bramen plukken zing ik een lied. Ik denk er niet bij na en proef de klanken. Badi ina, luma luma, badi ina luma luma, badi ina luma luma. Badi ina luma é. Af en toe proef ik een braam. Als ik met mijn emmertje doorloop verdwijnt het lied. Is er een braam in de buurt, dan valt het lied me weer in. Ik krijg pas door dat dit het lied van de braam is op het moment dat het me invalt op een plek waar ik nog niet wist dat er bramen groeiden. De bramen roepen me naar een struik toe, die nog niet is leeggegeten door wandelaars.
Ik pluk zingend bramen en de bramen zingen met me mee. Het lied roept een gevoel van bescherming op. De bramen staan om me heen. Ze laten door wat goed voor me is en houden de rest buiten.
Na de zomer begrijp ik hoe belangrijk het lied voor me is. Er is veel onrust op het werk, weer een reorganisatie en een onzekere toekomst. Daardoor is de samenwerking met collega’s niet altijd prettig. Veel irritaties, angst, jaloezie en stress. Op weg naar mijn werk valt me het bramenlied in en ik voel me vredig en vrij. Door het lied op weg naar mijn werk te zingen creëer ik een veilig werkeiland voor mezelf. Het effect blijft bijna de hele ochtend bij me. Door het in mezelf in stilte te herhalen blijft het langer bij me.”

 

Nieuwe oproep

Gerwine werkt aan het boek ‘Natuur als medicijn – over de bezielende en helende krachten van de natuur’, dat in het voorjaar van 2014 zal verschijnen. Ze schrijft onder andere over hoe je hulp kunt krijgen om de natuur als medicijn meer in je leven toe te laten. Gerwine: “En omdat de natuur op diverse niveaus doorwerkt in je leven, kun je ook uit diverse invalshoeken kiezen. En deze keuzes kun je zowel intuïtief als verstandelijk maken. Want je weet er is niet één voor de hand liggende weg, er is slechts jouw eigen weg en zoektocht. En daarbij te blijven, daarin te geloven en die te volgen is al een prachtig levensavontuur met heel veel helende momenten en mogelijkheden. Misschien wil jij mij schrijven welke hulp jij hebt ervaren om dit medicijn toe te passen in jouw leven, of om er nog meer kennis over te vergaren. Ik denk aan gerichte tips over boeken, films of websites, alsook over toevallige ontmoetingen, cursussen, vriendinnen, ziektes, et,cetera et,cetera...
Je zou mij een groot plezier doen als je mij wilt tippen over jouw hulpbronnen op dit pad naar heling. Zodat daarmee de lezer weer op onverwachte en verrassende ideeën kan worden gebracht. Uiteraard zal ik zorgvuldig omgaan met je inbreng en je naam noemen bij de medewerkers aan het boek.
Nou en vooruit dan, ik werp nog een boek in de lucht, onder degenen die vóór 15 oktober hun inbreng mailen zal ik het boek 'Aardevrouwen spreken' verloten... Je reactie kun je mailen naar aerda@aerda.nl. Alvast mijn dank.”

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

26/11/2020 De volle maan en maansverduistering van 30 november 2020
19/11/2020 19 november - 1 december 2020: het Blauwe Adelaar levenspad
11/11/2020 De nieuwe maan van 15 november 2020
06/11/2020 6 - 18 november 2020: het Witte Wind levenspad
 

Agenda