blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Legging met de essentie van edele stenen

Ik trok vanmorgen de kaart van de Robijn in Fuchsiet, de Mangaancalciet en de Groene calciet. 

Er mag iets in eenzaamheid opgelost worden. 

Hè bah, dat klinkt enigszins treurig. Maar wat er wordt bedoeld is dat je sommige dingen in het leven echt alleen moet doen. En nu speelt er iets dat je echt in je eentje moet aanpakken.

Bij de één gaat het om oud zeer. Bij de ander om een stukje verdriet. Weer een ander wordt geconfronteerd met een zekere vorm van eenzaamheid. Misschien heb je te maken met een zekere onzekerheid op een bepaald vlak? Of je durft iets niet. Of je begint aan een nieuwe fase of situatie en dat is doodeng! En je doet je stoerder voor dan dat je je voelt. Of je schaamt je ergens voor. Of je voelt je niet gezien of niet gehoord. Of je denkt dat iets je niet gegund is. Of je vindt jezelf niet goed genoeg. Kortom, ik kan nog wel even doorgaan. 

De robijn in fuchsiet kaart ligt op tafel om je aan te moedigen door te zetten. Sommige dingen moet je nu eenmaal alleen doen. Hulp vragen van experts is belangrijk, maar uiteindelijk ben jij degene die of de stap moet zetten om die hulp te vragen of datgene dat jou wordt aangereikt ook toe te passen. Als je iets mag loslaten kan je daar 10 zelfhulpboeken over lezen, als je het niet in de praktijk brengt gebeurt er niets. Je kunt 20 quotes van belangrijke spiriwiri goeroes lezen en delen op facebook, als je het niet toepast heeft delen weinig zin. 

Nogmaals, de kaart ligt er om je aan te moedigen. Je bent zelfstandig en onafhankelijk genoeg om dat wat voor je ligt aan te kunnen. Je wordt er uiteindelijk voor beloond. 
Voel je niet schuldig, zo zegt de mangaancalciet. Voel je niet schuldig naar anderen of naar jezelf. Je deed wat jou goed leek. 

De mangaan calciet is een licht roze steen. Het is net een snoepje. Licht roze staat onder meer voor een pril begin. Een periode die nog heel kwetsbaar is of waar je je kwetsbaar voelt. Of het is een situatie die nog heel kwetsbaar is. Nog niet doorgewinterd dus. En dat is altijd eng. Superspannend! Het is zoiets als net verliefd zijn. Honderd vraagtekens, honderd onzekerheden, uiterlijk alles onder controle maar van binnen een stuiterbal. Pffff. Hij zal wel dit denken. Of dat. Oh, en nog steeds geen nieuw app-je, hij vindt mij vast niet zo leuk. Er zal ook nog wel iemand anders zijn. Doodvermoeiend!
Niets mis met kwetsbaar zijn. Kwetsbaar zijn maakt sterk. Het helpt door te zeggen wat je zo eng vindt. Hardop tegen jezelf of tegen de ander. 

Kwetsbaarheid is er omdat je iets hebt losgelaten. Iets waar je je voorheen aan vasthield. Iets dat vertrouwd voelde. Of waarvan je dacht dat het vertrouwd was. Het klinkt gek, maar wij mensen vinden het soms fijner ons vast te klampen aan een bepaalde angst en uitstelgedrag, dan het nieuwe aan te gaan. Hoe niet leuk het ook is, we blijven gewoon zitten. We durven dan gewoonweg niet te springen.
Kwetsbaar zijn. Het is even nodig. Voel de tintelingen die bij de spanning horen. Voel het bruisen van het onbekende. 

En als dan is losgelaten wat nodig is, dan krijgt het frisse appeltjesgroen van de groene calciet een kans. De kleur van het voorjaar. De kleur van groei. De kleur van fris en fruitig. De kleur van optimisme. De kleur van hartelijk gefeliciteerd, je bent door naar de volgende ronde!

Tekst en foto: Anneke Agterberg

 

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda