blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Legging met de edele stenen

Voor de komende periode trok ik uit mijn eigen kaartspel de roze toermalijn, de onyx en de peridot. Ik trok uit de tarot de kaart van de Gerechtigheid. 
Breng structuur en evenwicht aan in alle kwesties die met hartszaken te maken hebben. 
Laat je niet afleiden als je hart momenteel overloopt van iets en je je ergens door overweldigd voelt. Probeer ergens orde, regelmaat en/of discipline in aan te brengen. Laat je niet afleiden en blijf met beide benen op de grond. 

Of je nu helemaal in de zevende hemel bent of ‘gewoon’ probeert datgene te doen waar je hart naar uitgaat, het lijkt er een beetje op alsof je als een kip zonder kop aan het rondrennen bent. En dan vooral in je hoofd. Er lijkt nog niets concreets uit te komen, maar ideeën, luchtkastelen, dromen en ideaalbeelden genoeg! 

Zodra het over ‘doen’ gaat ontstaat er een zwart gat. Zet er eens een lichtje op, dan komen alle kleuren terug. Dan weet je weer wat wat is. 
De kleur zwart van de onyx en de kaart van de gerechtigheid laten je weten dat je verantwoordelijkheid mag nemen hoewel de situatie best spannend kan zijn ( leuk danwel angstig ). Misschien ben je afhankelijk van anderen, van iemand met gezag of van een rechtszaak danwel regels/afspraken. Je hebt daardoor het gevoel alsof je even niets kunt doen, maar dat kan wel. 

Daar waar je zelf in gelooft en acties in onderneemt, daar kun je altijd ver komen. Daar waar je je eigen pad bewandelt, je eigen hart volgt, in verbinding gaat met anderen en je dromen kenbaar maakt, daar kunnen deuren open gaan. Daar waar een deur dicht blijft of dicht gaat, daar mag je je omdraaien en op zoek gaan naar iets nieuws. Laat maar gewoon gaan en vertrouw erop dat er iets anders, iets beters voor je klaar staat. 

Ik heb het gevoel dat deze kaartlegging deze week maar voor een kleine groep mensen bedoeld is, maar voor wie het wel belangrijk is dat ze dit lezen. 

Tekst: Anneke Agterberg
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda