blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Legging edele stenen voor de komende periode

Voor de komende periode trok Anneke Agterberg de kaart van de Maansteen uit haarn eigen kaartspel 'De essentie van edele stenen'. Tijdens het schudden van de tarotkaarten vielen de kaarten zwaarden 4 en zwaarden 6 uit het spel. 
Zwaarden is lucht. Denken. Overdenken. Nadenken. Bedenken. Het hoofd. Ratio. En dus ook piekeren. Beren op de weg. Erger maken dan iets is. Of juist wegrationaliseren wat er wel is maar wat je niet wil weten of voelen. 

Maansteen is vooral vrouwelijke energie. Voelen. Intuïtie. Ontvankelijkheid. Zorgzaamheid. Zachtheid. Teveel vrouwelijke energie kan passief maken. Overgevoelig. Overal gevoel bij halen en zaken niet meer van elkaar kunnen scheiden. Als je wel eens last hebt van die laatste punten, bedenk dan wat iemand met veel mannelijke energie zou doen in jouw situatie. Dat kan een trucje zijn om ergens uit te komen als je teveel in je gevoel zit.

Rationaliseer de komende periode niet je intuïtieve ingevingen weg. Zorg ervoor dat je niet van iets of iemand dusdanig onder de indruk raakt, dat je je eerdere intuïtieve ingevingen naar de achtergrond dringt en geen ruimte geeft en dan op de koop toe ook nog tegen jezelf zegt: ik zal het eerder wel niet bij juiste einde hebben gehad. 
Wel hoor. Je had het wel goed gezien. 

Voor anderen is de betekenis anders. Als je instinct je ergens op heeft gewezen, een richting heeft aangegeven, ergens een goed gevoel over heeft gegeven etc, etc., ga het daarna dan eens rustig overdenken. Bij jezelf komen, een bepaalde rust inbouwen, is soms nodig om te weten wat de volgende stappen moeten zijn. En voor iedereen is rust en tot jezelf komen anders. De één moet vroeg naar bed. Nummer twee wil mediteren. Nummer drie moet op z’n racefiets. Kies wat bij jou hoort. 

De tarotkaarten vragen je de tijd en ruimte te nemen om naar je intuïtie te luisteren. Iets heeft tijd nodig. Laat je leiden. Die man in de 2e tarotkaart kan iedereen zijn. Het kan een man of vrouw zijn die jou de juiste richting op stuurt. Of ergens een leidende rol in heeft. Maar die man op de kaart kan ook iets symbolisch zijn dat jou leidt: een bepaalde (kosmische) energie bijvoorbeeld, synchroniciteit, je geloof etc. Nogmaals: laat je leiden. En kijk om je heen terwijl je in die boot zit. Zit niet ineengedoken zoals die vrouw. Ervaar je omgeving. Beleef het. Kijk intuïtief. Dat is anders kijken. Dan ben je niet onder de indruk van reputaties van mensen, grote namen, ervaring. Dat komt omdat je dan helemaal bij jezelf blijft. Iemand anders (of een instantie ofzo) kan nog zo’n grote uitstraling hebben of veel ervaring, het betekent niet dat hij / zij matcht met jou. Als iets of iemand buiten jou een andere dynamiek heeft, dan werkt het niet. Wat is het ritme van datgene buiten jou (of diegene) en in hoeverre komt dat overeen met dat van jou? Kan jij in het ritme van die ander stappen en je aanpassen of loop je dan uit de pas? 

Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda