blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Laat je inspireren! - recensie

Wat een leuke kaarten! Mensen die een hond hebben zullen het met mij eens zijn dat de afbeeldingen heel herkenbaar zijn en precies aansluiten op de keuze van de woorden op elke kaart. Ik vind de afbeeldingen erg treffend.
Honden zijn ideale therapeuten om jezelf en jouw gedrag aan te spiegelen. Iedere gedragstherapeut van honden of eigenaar die zijn hond goed kent, zal dit ook begrijpen. Honden hebben geen verborgen agenda, zijn eerlijk en laten de volledige waarheid aan je zien. Deze kaarten hebben ook iets ontwapenend, recht door zee.

Ik ben erg gecharmeerd van de extra uitleg in het boekje; direct to-the-point, en nog een extra opmerking in de vorm van een kluifje. Om eens goed voor te gaan zitten en wat na te denken over de betekenis, wat je zou kunnen doen, waar wringt de schoen?

Ik trok Begeerte; dat moet ik hebben. Er is blijkbaar niets mis met begeerte, het kan zelfs de brandstof zijn voor een vuur dat langer zal branden, een wens voor de langere termijn die vervuld moet worden. Het kan de ontbranding zijn voor van alles. Een kleine waarschuwing kwam er wel achteraan. Maar dat vuurtje kan ik goed gebruiken, het aanwakkeren van iets wat op mijn pad komt. Ik vind het een leuke uitleg, de kaarten hebben humor, maar laten je ook wat dieper in jezelf kijken.

Sowieso vind ik deze kaarten een stuk gezelliger dan de standaard-inzichtkaarten, die meestal wat suf van afbeelding, als ze die al hebben, en tekst zijn, met een hoog ‘verlichting’-gehalte. Deze kaarten zijn aards en als eigenaar van 5 honden ook enorm herkenbaar. En volgens mij dekken ze ook heel goed de lading qua vragen, antwoorden en inzicht, door alle thema’s die vertaald zijn in de plaatjes en tekst.

Kortom! Een superleuk, helder en direct deck.

En, ben je meer van de katten, er is ook een deck van 60 inzichtkaarten met katten: De Kosmische Kat!

 

Recensie: Ellen Meuwsen

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda