blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Krijgen ze elkaar? Romantiek ten top!


Valentijn, de dag van de liefde, wordt dit jaar echt bijzonder! Want dan zijn heel toepasselijk Venus, de godin van de liefde, en Mars de hartstochtelijke veroveraar, samen aan de hemel te zien.
Daarvoor moet je op 14 februari in de vroege ochtend naar buiten kijken. Vlak voor zonsopgang, vanaf een uur of zeven, rijzen ze samen boven de oostelijke horizon.
Venus als altijd helder stralend. 
Mars, de rode planeet, wat minder prominent. Om een uur of acht gaat de Zon op, ze worden dan overstraald door het zonlicht en verdwijnen samen in de gloed. Je moet er dus wat vroeger voor op en het moet helder weer zijn.

Een bijzondere samenstand
Dat ze precies op Valentijnsdag een conjunctie hebben (op 15° Steenbok) is erg bijzonder.
Natuurlijk zie je in de weken ervoor al hoe ze elkaar naderen. Ze spelen al een hele tijd tikkertje of krijgertje aan de hemel. Het bijzondere daarbij is, dat het Venus is die Mars inhaalt.
Of eigenlijk, zij drentelt en treuzelt net zo lang tot hij als het ware naast haar komt lopen.
Het geflirt aan de hemel roept allerlei beelden op. Heeft ze, heel ouderwets, een kanten zakdoekje laten vallen om zijn aandacht te trekken?
Ze blijven nog een hele tijd bij elkaar in de buurt. Op zeven maart lopen ze samen de Waterman in.
Daarna maakt Venus zich geleidelijk los uit de omhelzing. Hoewel, op 1 april zijn ze nog maar een graad of vijf uit elkaar.
 
Brengt Venus vrede? 
Het kan heel goed zijn dat de manoeuvres van Venus invloed gaan hebben op vredes- en verzoeningspogingen op allerlei gebied. 
Er zijn nogal wat hoog oplopende conflicten in de wereld. Venus liep meer dan een maand retrograde, op 29 januari was haar periode van soul-searching voorbij en kon ze ook als vredestichter weer actiever worden. Maar dus ook in het onthullen van allerlei relatie perikelen!
In de samenstand kun je ook lezen dat dit een goede tijd is om meer gelijkwaardigheid te brengen in de man-vrouw verhoudingen. 
We mogen hopen dat ze daarbij macho vechtersbaas Mars een beetje kan laten dimmen.

Ook op persoonlijk vlak kan de samenstand een steuntje in de rug zijn om conflicten bij te leggen. Of om, heel toepasselijk, op de dag van de liefde je hart te openen!

Tekst: Jan de Graaf


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda