blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

Kattenliefhebbers opgelet! - recensie

Als kattenliefhebster, ik heb door de jaren heen veel katten gehad en nog steeds, maar ook werkzaam geweest als kattentherapeut, trokken deze kaarten mijn aandacht. Er zijn helaas veel inzicht- en wijsheidskaarten met een hoog liefde-leuk-licht-gehalte. Van die inzichten waarbij je zowat een woordenboek nodig hebt, of minstens goed moet zijn in puzzelen om de cryptische omschrijvingen te begrijpen. Dus ietwat sceptisch maakte ik de verpakking open. Ik heb allereerst de kaarten zelf bestudeerd, kon ik de afbeelding terugvinden in de omschrijving erbij, en visa versa? Leuke foto’s en tekeningen van katten gaven in ieder geval de humor en inzicht van de makers aan, ze kennen katten door en door om hun gedrag en specifieke maniertjes zo te gebruiken in een kaartendeck, dat is al een kunst op zich om deze tijgers te kunnen doorgronden.

Het boekje dat erbij zit, legt uitgebreid uit wat er nu met de teksten precies bedoeld wordt. Het legt in oprechte en eerlijke taal uit waar de schoen wringt, maar het geeft ook advies in wat je kan doen.

Bij een bijeenkomst heb ik deze kaarten laten trekken door iedereen. Gewoon even schudden of couperen en er eentje trekken. Lekker blanco erin stappen zonder vraag, maar een kaart trekken die jou op dit moment iets kan vertellen.
Grappig genoeg kon iedereen zijn of haar boodschap wel plaatsen, en waren de kaarten op zich al voldoende om duidelijkheid te verschaffen in al die aangeboden inzichten. De kaarten werden alleen vanwege de kaart al begrepen, en gaf op zich al stof tot nadenken en een gesprek. Maar iedereen vond de tekst in het boekje wel een verdieping van uitleg en ook fijn dat er een soort van advies aangedragen werd, een soort van kleine eye-opener in het oplossen van het ‘probleem’.

Al met al ben ik blij verrast met deze kattenkaarten. Herkenbaar in gedrag op de foto’s, maar ook nog eens duidelijke inzichten en uitleg.

Ik trok -TERUGTREKKEN-; stop de mallemolen, een kat zittend in een wasmachine. Allereerst lijkt het een grappige foto, maar ik zie het gevaar, je wilt niet weten hoeveel katten er per ongeluk de dood vinden met hun goedbedoelde actie om een lekker plekje te veroveren.

De tekst is ook duidelijk: stop ermee… stap eruit, het is tijd om pauze te nemen en afstand te nemen, af te kicken en te stoppen met rondjes draaien. Gun jezelf tijd om terug te trekken, maar dan op een meer comfortabel plekje, vind jezelf terug. Ik kan wat met de boodschap ervan, en ook met de adviezen. Het is dezelfde rust die een goede vriend mij een paar weken geleden ook adviseerde tijdens een tarotlegging. Dus het universum laat mij nogmaals weten dat het nu toch echt tijd wordt om rust in te bouwen, en letterlijk uit die mallemolen van het leven te stappen, zodat ik mijn innerlijke rust weer kan hervinden.

Kortom, een fijn deck, duidelijk en oprecht, zonder poespas …

Recensie: Ellen Meuwsen

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda