blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Kamille geeft rust in praktische zaken én in de ziel

Kamille gaat over zorgzaamheid, wat heel handig kan zijn, maar ook belastend als overbezorgdheid de overhand neemt. De zomer is de tijd om kamille te plukken in het wild. Ga op je neus af en pluk alleen de bloemen. Als je kamillethee koopt is het belangrijk om eens naar de ingrediënten te kijken! Vaak zijn het aroma’s en niet het echte kruid.

Als je toch aan de wandel bent, pluk dan ook eens gratis sla: paardenbloemblad, berkenblad, hondsdrafbloemetjes en blad, madeliefjes, herderstasje, koekoeksbloemen, viooltjes en een klein beetje zuring. Een zoetzure dressing en je bent klaar. Leuk idee voor een picknick. (Weet wat je plukt! Neem een determineergids of kenner mee.)

Kamille als praktisch hulpmiddel: vakantierust
Vakantietijd kan ook zoveel oproepen voor zorgzame types. Begin een week voordat de vakantie begint met het drinken van kamillethee dan kun je ontspannen de koffers pakken. Het gevoel van ‘overal zijn tampons, tandpasta en onderbroeken te koop’ neemt de overhand. Tijdens de reis neem ik altijd kamillethee mee in een thermosfles en drink onderweg een kopje samen met mijn gezin. Het maakt de reis rustiger, de tent opzetten een makkie en de vakantie begint aangenaam en zonder gekissebis. Wat een heerlijkheid! Heb je geen plaats in je rugzak of moet je vliegen? Geen nood dan is er kamilletinctuur.

Nog een praktische tip:
Voorliefde of afschuw voor kamille? Dan ben je vast een kamillevrouw! De kamillevrouw is een prachtige vrouw, een oermoeder voor wie zorgzaamheid heel natuurlijk is. Herken je de negatieve kanten van de zorgzaamheid? Dan kan kamille uitkomst bieden. Het helpt je om rust te voelen en te nemen, waardoor je kunt kijken naar wie je echt wil helpen. Door kamille kun je naar jezelf kijken en tot de conclusie komen dat een verwendag op zijn plaats is. Trakteer jezelf eens!


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda