blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Kamille geeft rust in praktische zaken én in de ziel

Kamille gaat over zorgzaamheid, wat heel handig kan zijn, maar ook belastend als overbezorgdheid de overhand neemt. De zomer is de tijd om kamille te plukken in het wild. Ga op je neus af en pluk alleen de bloemen. Als je kamillethee koopt is het belangrijk om eens naar de ingrediënten te kijken! Vaak zijn het aroma’s en niet het echte kruid.

Als je toch aan de wandel bent, pluk dan ook eens gratis sla: paardenbloemblad, berkenblad, hondsdrafbloemetjes en blad, madeliefjes, herderstasje, koekoeksbloemen, viooltjes en een klein beetje zuring. Een zoetzure dressing en je bent klaar. Leuk idee voor een picknick. (Weet wat je plukt! Neem een determineergids of kenner mee.)

Kamille als praktisch hulpmiddel: vakantierust
Vakantietijd kan ook zoveel oproepen voor zorgzame types. Begin een week voordat de vakantie begint met het drinken van kamillethee dan kun je ontspannen de koffers pakken. Het gevoel van ‘overal zijn tampons, tandpasta en onderbroeken te koop’ neemt de overhand. Tijdens de reis neem ik altijd kamillethee mee in een thermosfles en drink onderweg een kopje samen met mijn gezin. Het maakt de reis rustiger, de tent opzetten een makkie en de vakantie begint aangenaam en zonder gekissebis. Wat een heerlijkheid! Heb je geen plaats in je rugzak of moet je vliegen? Geen nood dan is er kamilletinctuur.

Nog een praktische tip:
Voorliefde of afschuw voor kamille? Dan ben je vast een kamillevrouw! De kamillevrouw is een prachtige vrouw, een oermoeder voor wie zorgzaamheid heel natuurlijk is. Herken je de negatieve kanten van de zorgzaamheid? Dan kan kamille uitkomst bieden. Het helpt je om rust te voelen en te nemen, waardoor je kunt kijken naar wie je echt wil helpen. Door kamille kun je naar jezelf kijken en tot de conclusie komen dat een verwendag op zijn plaats is. Trakteer jezelf eens!


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/11/2019 20 november - 2 december 2019: het Blauwe Aap levenspad
13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
 

Agenda